2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون کاردرمانی و گفتاردرمانی بردن لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 95 پست
پسر منم دوسال و هشت ماهشه فقط کلمات میگه جمله نمیگه ولی خیلی شیطون و باهوشه نمیدونم ببرمش دکتر یا نه ...

حتما ببر گلدن تایم اموزشش همین سن هست

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
دختر منم همینه ولی ارتباطش با بچه ها . خودمون خوبه ها ارتباط چشمی داره هوشش هم خوبه همه چیو هم متوجه ...

اره فکر کنم باید ی ۶ ماهی حداقل ببریم کاش لااقل به درد بخوره اونوقت دخترت اونجا رو دوست داره یا به زور میبری؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر به من گفت به عنوان مادرش کوتاهی کنی مدیون بچت میشی چون پدرش اصلا همکاری نمیکنه من خودم میخام بب ...

نمیشه اینجا از دست ی زن تنها کاری بر نمیاد هرچی به همسرم میگم گوش نمیده میگه خودش خوب میشه 

نمیشه اینجا از دست ی زن تنها کاری بر نمیاد هرچی به همسرم میگم گوش نمیده میگه خودش خوب میشه 

شنیدم گفتاردرمان آنلاین هم هست شاید به دردت بخوره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر منم دو سال و دو ماه هست فقط کلمه میگه اونم کم بنظرتون صبر کنم یا ببرم

چند تا کلمه میگه؟ به موقع به کار میبره یا فقط تکرار میکنه؟

تخم کبوتر بهش دادی ؟

اوووه تا دلت بخاد دادم و همچنان هم بهش میدم 

دکتر هم بردی؟

بله۴ جلسه گفتار درمانی که راضی نبودم یعنی روی گفتارش اصلا کار نکرد گفت توجه و تمرکزش کمه فقط باهاش بازی میکرد بعد میگفت اینا رو توی خونه انجام بدید من راضی نبودم . تصمیم گرفتم بجای هزینه گفتار بچمو هر روز ببرم خانه بازی تا توی محیط با بچه ها تعامل داشته باشه هم بازی کنه انرژیش تخلیه بشه.و بسیار راضیم از اینکارم

اره فکر کنم باید ی ۶ ماهی حداقل ببریم کاش لااقل به درد بخوره اونوقت دخترت اونجا رو دوست داره یا به ز ...

اگه گفتار درمان کارش عالی باشه و تسلط داشته باشه تو جلسه دوم بچه با اشتیاق میره مخصوصا تو این سن 

گفتار درمانی بردین اونجا چیکار میکنن

من وقتی دوسا ونیم داشت دو ماه بردم فقط بازی می‌کرد و تمرینات رو تو خونه انجام میدادم ولی بس که گریه می‌کرد و اونجا رو دوست نداشت دیگه نبردم اما الان سه سالشه هنوز حرف نیمزنه چاره ای ندارم باید باز ببرم