2777
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 58 پست

ولی خودم دارم نابود میشم هر چی بخاطر دخترم موندم میبینم اونم هرروز می‌ره سمت خانواده پدرش و من براش مهم نیستم خیلی دلم از دنیا گرفته با این سن و سالم چقدر دنیا منو بازیم داده

چی بگم هیچ چی نمیشه گفت بی کسی بدترین درد عالمه ،بازم ببین اگه میتونی بمونی یه جور بساز و بمون به خد ...

شش ساله این وضعیت دارم تحمل میکنم دیگه متنفرم ازش جوری ک از غریبه هم تو خونه غریبه تریم حتی اگر من جون هم بدم از درد و مریضی نمیگه ببرمت دکتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم هیچ چی نمیشه گفت بی کسی بدترین درد عالمه ،بازم ببین اگه میتونی بمونی یه جور بساز و بمون به خد ...

یکسال و نیم ک دیگه جای خوابمون هم از هم جدا هست هر کی داره برا خودش زندگی می‌کنه و این منم. ک دارم عذاب میکشم از بی محبتی از دیده نشدن از بی احترامی از بی توجه ای خیلی حالم بده ای خدااااااااا

بمیرم من میفهمم چی میگی روزگار آدمو له میکنه خرد میکنه تو الان فقط خدا رو داری بدون اونم از این اوضاع ناراحته خدا در دلهای شکسته مهمونه و فقط به دلهای شکسته اجابت میکنه یکی نمیدونه با پولش چی کار کنه یکم نمیدونه غصه هاشو چی کار کنه رسم روزگار همینه ولی یه روز تموم میشه منم از وقتی مادرم رفت روزگارم تلخ شد با اینکه مال دنیا دارم ولی دیگه نمیچسبه شکستم خدر شدم از هم پاشیدم 

بمیرم من میفهمم چی میگی روزگار آدمو له میکنه خرد میکنه تو الان فقط خدا رو داری بدون اونم از این اوضا ...

واقعا نمی‌دونم طلاق دوباره من و گرفتن بچه ای ک ازم متولد شده قرارع چجوری سر کنم غم دوری از دخترم حرف و حدیث مردم واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم 😭😭😭😭😭😭

خدا لعنت کنه آدم زبون نفهم بیشعور رو به جای اینکه جای خالیه عزیزتو پر کنه افتاده به جونت خدا لعنتش کنه بخدا اگه آه بکشی نفرینش کنی بد بخت میشه هیچ چی به اندازه آه یتیم پاگیر آدما نمیشه 

خدا لعنت کنه آدم زبون نفهم بیشعور رو به جای اینکه جای خالیه عزیزتو پر کنه افتاده به جونت خدا لعنتش ک ...

دخترم بخاطر این دعواهای ما حتی درست نمیتونه حرف بزنه آتیش میگیره جیگرم وقتی میبینم به زور منظورش میزسونه بهم حتی اینقدر خسیسه ک دلش نمیاد بچه اش یه دکتر ببره منکه ک دیگه پیشکش😭😭😭😭😭

بشین باهاش صحبت کن حرف بزن شاید آدم شد 

همه راه ها رفتم همه جوره تلاش کردم ولی این نمی‌خواد ک درست بشه از قدیم میگن آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودش به خواب زده نه

ای کاش مادرت بود بخدا دوریه بچهت هم فراموش میکردی حیف

اگر جدا بشم و دخترم نده بهم هزااااراااان کیلومتر دور میشم ک بدونم فاصله ام دوره و نمیتونم ببینمش نه اینکه نزدیکم باشه و نتونم داشته باشمش

فرقی نداره دلتنگی دلتنگیه چه دو متر چه صد متر 

ای کاش خودم میکشتم و راحت میشدم خیلی حالم بده خیلی چهار ماه قبل قرص خوردم دوبار به حد اینکه روح از تنم بلند شد و سبک شدم حس کردم و دوباره برگردوندنم ای کاش خدا جونمو گرفته بود همون موقع 

زیاد دور نشو بعضی وقتا بتونی ببینیش 

یه چیزی بگم دخترم با اینکه من عاشقشم و همه کاری براش میکنم مهری زیادی ندارع بهم و همش می‌ره خونه مادربزرگش جوری ک بچه دلش نمی‌خواد شب بیاد خونه