سلام میخواستم بدونم اگر کسی برای بار دوم بخواد طلاق بگیره خیلی اذیت کننده هست براش هم از نظر روحی هم از نظر بقیه و حرف و حدیث و این چیزا لطفا اگر تجربه ای دارید یا همچین چیزی برای کسی پیش اومده و شما دیدین خوشحال میشم نظرتون بدونم ممنون
ولی خودم دارم نابود میشم هر چی بخاطر دخترم موندم میبینم اونم هرروز میره سمت خانواده پدرش و من براش مهم نیستم خیلی دلم از دنیا گرفته با این سن و سالم چقدر دنیا منو بازیم داده
چی بگم هیچ چی نمیشه گفت بی کسی بدترین درد عالمه ،بازم ببین اگه میتونی بمونی یه جور بساز و بمون به خد ...
یکسال و نیم ک دیگه جای خوابمون هم از هم جدا هست هر کی داره برا خودش زندگی میکنه و این منم. ک دارم عذاب میکشم از بی محبتی از دیده نشدن از بی احترامی از بی توجه ای خیلی حالم بده ای خدااااااااا
بمیرم من میفهمم چی میگی روزگار آدمو له میکنه خرد میکنه تو الان فقط خدا رو داری بدون اونم از این اوضاع ناراحته خدا در دلهای شکسته مهمونه و فقط به دلهای شکسته اجابت میکنه یکی نمیدونه با پولش چی کار کنه یکم نمیدونه غصه هاشو چی کار کنه رسم روزگار همینه ولی یه روز تموم میشه منم از وقتی مادرم رفت روزگارم تلخ شد با اینکه مال دنیا دارم ولی دیگه نمیچسبه شکستم خدر شدم از هم پاشیدم
خدا لعنت کنه آدم زبون نفهم بیشعور رو به جای اینکه جای خالیه عزیزتو پر کنه افتاده به جونت خدا لعنتش کنه بخدا اگه آه بکشی نفرینش کنی بد بخت میشه هیچ چی به اندازه آه یتیم پاگیر آدما نمیشه
خدا لعنت کنه آدم زبون نفهم بیشعور رو به جای اینکه جای خالیه عزیزتو پر کنه افتاده به جونت خدا لعنتش ک ...
دخترم بخاطر این دعواهای ما حتی درست نمیتونه حرف بزنه آتیش میگیره جیگرم وقتی میبینم به زور منظورش میزسونه بهم حتی اینقدر خسیسه ک دلش نمیاد بچه اش یه دکتر ببره منکه ک دیگه پیشکش😭😭😭😭😭
ای کاش خودم میکشتم و راحت میشدم خیلی حالم بده خیلی چهار ماه قبل قرص خوردم دوبار به حد اینکه روح از تنم بلند شد و سبک شدم حس کردم و دوباره برگردوندنم ای کاش خدا جونمو گرفته بود همون موقع