2777
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 58 پست
دختر من مث خودشون هست من هر کاری هم کنم خون ادمو به همون سویی می‌کشه ک رگ و ریشه داره و فکر میکنم با ...

پرخاشگر نمیکنی تو خونه یا سر بچه داد بزنی ؟؟ ببخشید اینو میگم ولی بچه همییشه طرف مادرشه هیچ مهری مهر مادر نمیشه مگه اینکه پرخاش یا خشونت ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جداشی میخوای چکارکنی؟جایی روداری که بری؟ چراخودتوبکشی دیوانه شدی دورازجان  مگه دنیابه اخر ...

اینقدری کار کردم ک پس انداز دارم به اندازه اینکه زندگیم بچرخونم یا لااقل یه زندگی مستقل شروع کنم،اگ میگم خودکشی می‌دونم ک هیچکس ککش هم نمیگزه فقط میگم راحت میشم واقعا سر دوراهی موندم و تصمیم سختی می‌خوام بگیرم 😓😓😓😓

پرخاشگر نمیکنی تو خونه یا سر بچه داد بزنی ؟؟ ببخشید اینو میگم ولی بچه همییشه طرف مادرشه هیچ مهری مهر ...

نه پرخاشگری نه داد زدن کلا همش میگه مادر مادر همش می ه سمت مادر بزرگش و منو نمی‌خواد اصلا

سنگ بودی روزگار انقدر تراش داده بهت تبدیل به یک لعل با ارزش یه گوهر تابان شدی 

ممنونم ک حداقل یکی هست حال و روز منو درک کنه و بدونه چقذز این وضعیت اذیت کننده هست برام

اینقدری کار کردم ک پس انداز دارم به اندازه اینکه زندگیم بچرخونم یا لااقل یه زندگی مستقل شروع کنم،اگ ...

اصلابه این چیزافکرنکن به دورازتمام دغدغه هاومشکلاتت بشین خوووب فکرکن ماالان نمیدونیم ثانیه به ثانیه زندگی تورو.یه زمانی تعیین کن مثلایه هفته ده روزخوووب فکرکن سبک سنگین کن ببین بری واست بهتره یابمونی کدوم راهه که آرامشش برات بیشتره همون کاروبگن.ولی اگه تصمیمتوگرفتی دیگه افسوس نخوروقوی باش وقبول کن جایگاهتو

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
اصلابه این چیزافکرکن به دورازتمام دغدغه هاومشکلاتت بشین خوووب فکرکن ماالان نمیدونیم ثانیه به ثانیه ز ...

موندم تو این زندگی فقط باعث خودکشیم میشه و تنها دلیل مردد بودنم دخترمه نمی‌دونم چکار کنم من عاشقشم و دوسش دارم ولی اون حتی به من نگاه هم نمیکنه و همش پیش اوناس اینو نمیدونم باید چکار کنم دل رو بزنم به دریا و فراموش کنم نه ماه تو شکمم بوده دوسال شیره وجودم دادم بهش تر و خشک کردم یا بمونم و نه این زندگی بشه مرگ خودم😭😭😭😭

بازم از مادرت کمک بخواه دعای مادر رو خدا قبول میکنه براش خیرات بده دعا کن براش ازش بخواه مشکلت رو حل کنه به فکرش باش تا به فکرت باشه ازش بخا برات دعا کنه حتما اجابت میشه ازش یاد کن براش قران بخون حتما کمکت میکنه 

موندم تو این زندگی فقط باعث خودکشیم میشه و تنها دلیل مردد بودنم دخترمه نمی‌دونم چکار کنم من عاشقشم و ...

تصمیم باخودته عزیزم ولی فعلامهم خودتی دخترتم قطعابزرگ میشه ومیره پی زندگیش بازم بستگی به خودت داره اگه اینقدرتحملت به صفررسیده پس خودتونجات بده

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
تصمیم باخودته عزیزم ولی فعلامهم خودتی دخترتم قطعابزرگ میشه ومیره پی زندگیش بازم بستگی به خودت داره ا ...

اینقدر این زندگی منو دیوونه کرده تمام تنم جای تیغ هست موندنم تو این زندگی تهش مرگ من هست و قل و زنجیر پای نرفتنم و دخترم سخت ترین دوراهی زندگیم گیر کردم به حدی رسیدم ک روزی یه وعده غذا نمیخورم شب و روز هم همش بیدار و همش تو فکر نمی‌دونم واقعا خودمم موندم چکار کنم به هیچکس از اطرافیانم نمی‌تونستم بگم و حرف دلم بزنم و مشورت کنم ترجیح دادم اینجا ک کسی نمیشناستم حرف بزنم کمک بگیرم

شوهرم خیلی شکاک هست و اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی باهام نمیسازه بعد از به دنیا اومدن بچه ام شدیم دوتا ...

عزیزم اگه بچه نداشتی باز میشه گفت  جدایی و اینا ولی بخاطر بچه تونم شده برید پیش مشاور آخرین راه و بزارید برای طلاق

عزیزم اگه بچه نداشتی باز میشه گفت  جدایی و اینا ولی بخاطر بچه تونم شده برید پیش مشاور آخرین راه ...

خیلی مشاوره رفتم خیلی تلاش کردم ولی راهی نمونده برام

عزیزان سلام من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم(بصورت آنلاین یعنی با چت و ویس)در هر پیامرسانی باشین (تلگرام،واتساپ،بله،سروش،ایتا،روبیکا،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم خدمتتون.

مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن

✅توجه داشته باشین که حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍

آیدی قسمت امضام هست اینم شماره همراهم خدمتتون

09199541937📞📲📱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱