2777
2789
عنوان

جدا شدن

369 بازدید | 58 پست

سلام میخواستم بدونم اگر کسی برای بار دوم بخواد طلاق بگیره خیلی اذیت کننده هست براش هم از نظر روحی هم از نظر بقیه و حرف و حدیث و این چیزا لطفا اگر تجربه ای دارید یا همچین چیزی برای کسی پیش اومده و شما دیدین خوشحال میشم نظرتون بدونم ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میخای جدا شی علت خاصی داره؟

شوهرم خیلی شکاک هست و اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی باهام نمیسازه بعد از به دنیا اومدن بچه ام شدیم دوتا غریبه نه حرفی نه خنده ای نه شادی نه مسافرتی نه دل خوشی

شبانه روزم همش گریه

عزیزم چرا میخواهی جدا بشی؟

شش ساله ازدواج کردم دریغ از یه ذره محبت دریغ از یه ذره عشق و علاقه دریغ از یه ذره اهمیت به دل من خیلی تصمیم سختی گرفتم با وجود بچه ام و اینم می‌دونم تحت هیچ شرایطی بچه رو نمی‌ده بهم😭😭😭😭😭بخدا همه اینا غصه ای برام از سیاه بخت بودنم الان به پهنای صورتم دارم اشک میریزم و می‌نویسم 

شش ساله زنشم شش دست لباس برام نگرفته و من خودم همش کار میکنم هیچکس رو ندارم و غریب و تک و تنهام اینجا حتی کسیو ندارم برا درد و دل چند بار مشاوره رفتم ولی همش بی فایده 😭😭

برو پیش پدر مادرت هیچ کس مادر نمیشه 

مادرم فوت شده خواهر خیلی سنم کم بود ک مادرم از دست دارم بدبختی و سیاه بختی من از وقتی بود ک بی مادر شدم و پدرم هم ازدواج کرد

خیلی از تصمیمی ک گرفتم میترسم جدا شدن از دخترم سخت ترین قسمتش

چی بگم هیچ چی نمیشه گفت بی کسی بدترین درد عالمه ،بازم ببین اگه میتونی بمونی یه جور بساز و بمون به خدا توکل کن چه میشه کرد