2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه سوال مامایی

109 بازدید | 3 پست

سلام خانوما یه سوال مامایی

من هرماه ۳روز قبل پریود لکه قهوه ایی داشتم و بعد چند روز خونریزی و تا روز ۱۲ باز لکه بینی دکتر گفته ضخامت رحمت زیاد شده و دارو از روز ۱۴ پریود داده من الان این ماه به جای لکه قهوه ای لکه خونی دیدم الان این روزها جز،پریود حساب میشه؟کسی اطلاع داره

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

منم این ماه همین مشکل رو دارم از دیروز عصر لک بینی قهوه ای دارم از روز سوم پریود هم باید قرص مصرف کنم حالانمیدونم چجوری من اینارو پریود حساب کنم البته من بیشتر از پنج روز پریود نمیشم نمیدونم چیکار کنم که پریودم درست حسابی باشه شکم و کمرم هم درد میکنه

منم این ماه همین مشکل رو دارم از دیروز عصر لک بینی قهوه ای دارم از روز سوم پریود هم باید قرص مصرف کن ...

بله منم گیر کردم خودشم اینقدر توصیه کرده درست مصرف کنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.