2777
2789
عنوان

بیبی زدم صبح...

624 بازدید | 61 پست

بچه اولم دوسالش شده 

قصد داشتیم برا دومی ولی اقدام نه 🤣

خودم بچه دوم دوست داشتم ولی جراتشو نداشتم

نه روز عقب انداختم 

همیشه عقب میندازم فک کردم پنج روزه رفتم نوتم نگاه کردم دیدم نه روز شده... 

نگاه کردم دیدم علائم بارداریو دارم... 

اقا خلاصه که غروب بیبی زدم دوتا خط پررنگ انداخت و

خلاصه که بنده مجدد مادر شدم 🙃

هنوزم همسرم خبر نداره

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت... 

الهی هرکی دلش میخواد و منتظره بزودی کوچولوی قشنگشو سلامت بغل بگیره🥰

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اشتب زدم صبح بیبی زدم 

غروب زدم🤣🤣🤣

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه تاپیت باعث شد تا اینجا بیام

🤣🤣🤣🤣🤣

الهی عزیزم خدا حفظش کنه

ممنونم مهربون🥰

بسلامتی زندگیت اوکیه ؟ بچه دوم‌خواستی . ؟

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
مبااااااارکهههههه عزیزدلممممممم😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزم❤️