2777
2789

ما هربار مهمونی داریم شوهردخترعموم خیلی بهم نگاه میکنه،ینی من هربار یه دفعه نگاهم میره سمتش میبینم زل زده بوده بهم!خیلییی بدم میاد خدایی معذب میشم ب شدت اصن منظور داره؟ !هدفش چیه چه فکری میکنه با خودش؟ اخه هیچکدوم از مردای دیگه اینجور نیستن خیلی رومخه نگاهاش نمیدونم ندید بدید چیزیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زمانی مجرد بودم

چه الان ک متاهلم و مادر شدم

این نگاها رو از مردای متاهل میدیدم فقط دور میشدم از خودشون و زنشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیزه ما هم داریم تو خانوادمون شوهرعممه یه بار تو جمع ریدم بهش دیگه نگام نکذد

چجور ریدی بهش؟ چی گفتی؟ اخه این مرتیکه دو سه بار  تو مهمونیا دیدمش عین دوربین شکاری زوم میکنه رو آدم معذب میشم 

هیزه،اگه مطمئن شدی به قصد بدی میبینه بنظرم به همسرش بگو بفهمه شوهرش چجور ادمیه

همسرش خیلی ساده اس سرووضعش ینی باحجاب هم هس ارایش نمیکنه ولی خب منم خدایی جلف نیستم یه ذره ارایش دارم و لباسامم همیشه باحجاب انتخاب میکنم ولی در کل دخترعموم اگ بهش بگم آبروی منو میبرن و حرف منو باور نمیکنن ترجیح میدم دیگه جایی ک هستن نرم و کلا این قضیه رو فراموش کنم 

شوهر دختر عموی منم اینجوریه ما با هم رفت و امدی نداریم ولی از اول همینطوری بود من بار اخر غیر مستقیم به دختر عموم گفتم اون بنده خدا هم چیزی نگفت انگار برا همه رفتارای هولیشو بروز میده خاک بر سرش،خیلی قیافه داره زل میزنه یا میخواد سر شوخیم باز کنه دیوث

چجور ریدی بهش؟ چی گفتی؟ اخه این مرتیکه دو سه بار تو مهمونیا دیدمش عین دوربین شکاری زوم میکنه رو آدم ...

رفتم تو آشپزخونه  به عمم گفتم که اون باور نکرد بهم گفت مشکل از تو عه و بد لباس می‌پوشی با عمم بحثم شد که شوهرش اومد گفت چرا دارین دعوا میکنین 

من گفتم به خاطر تو هیز و هول که نمیتونی نگاه تو کنترل کنی 

از این موضوع پنج ماهی میگذره دیگه جواب سلامشونم نمیدادم