2777
2789

بیست و دوسالمه . کار کردن رو دوست ندارم میدونم تا این سن باید مستقل میشدم ولی خب نشدم . هنوز دانشجو ام درسمم تموم نشده تمام هزینه هامو بابام فراهم میکنه . یه مدت سرکار رفتم مثل فروشندگی و ... ولی خیلی برام سخت بود این کارها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بد نيست. كي گفته تا اين سن بايد مستقل باشي؟! ول كن حرفاي چرتو. ميتوني كار كن،نميتوني نكن. مستقل ...

نمیدونم چطوری میشه کار کرد 

من اکثر روزها تا ۵ دانشگاهم . اگه قرار باشه بعد ۵ هم برم کار کنم کشش ندارم هم خسته میشم هم به درسام نمیرسم ولی خیلی هارو میشناسم از همکلاسیام کار هم میکنن 

نمیدونم چطوری میشه کار کرد من اکثر روزها تا ۵ دانشگاهم . اگه قرار باشه بعد ۵ هم برم کار کنم کشش ندار ...

خب همه مثل هم نيستن. 

من خودن تا دانشجو بودم كار ميكردم. همين كه فارغ شدم كارمم ول كردم😂

مهم نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه چه ایرادی داره مگه حتما باید مستقل بود تازه شما دانشجوم هستی

بابام وضع مالیش بد نیست . متوسطه ولی سه تا خواهر بردار زیر ۱۰ سال دارم حس میکنم از حق اونا دارم میخورم