شوخرم همیشه خیانت میکرد هربار که مچ شو میگرفتم قرآن و قسم که توبه کردم تموم شد دیگه تکرار نمیشه و تا یه مدتی که باز مچ شو میگرفتم خلاصه بگم که الان فهمیدم با یکی دیگه هست و قصد هم ازدواجه و میگه هیچ جوره اینو ول نمیکنم حاضره بخاطرش از منو بچه هام بگذره اما من میترسم از آینده از این که بچهها بابا بخوان خیلی بهش وابسته هستن و از طرفی هم دوست ندارم زیر یک سقف کنار این بمونم اینم یک بار میگه برو بدرک ببینم کی سختی میکشه به کی خوش میگذره و به کی بد میگذره یک بارم میگه حق نداری بری باید تو همین خونه باشی منو بچه هام از هم دور نکن اگه دوست نداری منو ببینی خب من نمیام خونه اما تو خونه رو ترک نکن البته اینم بگم برم یا بمونم طلاقم نمیده چجوری پا رو دلم بزارم چیکار کنم کم نیارم از چشمام اشک نیاد خودم قوی نشون بدم برا بچه هام مادری کنم به خودم برسم و این غم از دلم بره چجوری چیکار کنم بیخیال بشم یعنی خدا کجاست چرا منو نمیبینه چرا صدا مو نمیشنوه مگه یه انسان خاکی چقدر تحمل غم و ناراحتی داره پس چرا من سکته نمیکنم چرا زنده ام امروز چهار روزه که من غذا نخوردم البته اشتها ندارم جز آب هیچ از گلوم پایین نمیره گناه بچه هام چیه چرا باید منو تو این حال ببین
ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به همه میگه من چیزی براش کم نذاشتم حقمه خر چندتا زن که دلم میخواد بگیرم منم دیگه کاریش ندارم اما چجوری دلم آروم کنم یعنی برم از این خونه با بچه هام میتونم کاری پیدا کنم که شرمنده بچه هام نباشم یا بشینم تو این خونه حداقل به این فکر کنم که بچه هام چیزی کم ندارن