2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#کیک_شیفون

با همکاری اساتید بزرگ کشور

کیک شیفون دستور استاد شهبازی

کیک شیفون   یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )

مواد لازم کیک شیفون :

تخم مرغ :۴ عدد

آرد : ۱٫۵  لیوان

شکر : ۱ لیوان سر خالی

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری

آب: ۱/۴ لیوان

روغن: ۱/۴ لیوان

طرز تهیه کیک شیفون :

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم

به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم

و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید

اینو از همون گروه ایتا برات فرستادم

قربونت.چون بعضیا میگن ب نسبت هر تخم مرغ باید اندازهی مواد دیگتون هم فلان قدر باشه مثلا من ک میخوام 6 تخم مرغیدرستکنم نمیدونم چقد مواد باید بریزم

قربونت.چون بعضیا میگن ب نسبت هر تخم مرغ باید اندازهی مواد دیگتون هم فلان قدر باشه مثلا من ک میخوام 6 ...

یه عکسی میخواستم برات بفرستم هر کاری کردم نشد

توی عکسه نوشته مقدار هر عدد تخم مرغ و بقیه موادشو

روبیکا داری برات بفرستم ؟

قربونت.چون بعضیا میگن ب نسبت هر تخم مرغ باید اندازهی مواد دیگتون هم فلان قدر باشه مثلا من ک میخوام 6 ...

برای کیک ۶ تخم مرغی :

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

آب جوش سه قاشق سوپخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

( اندازه قالب : قطر ۲۳ سانتی متر )