2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6669 بازدید | 167 پست
عزیزم برای عدم تمکین چه کردی؟  مجبورت نکرد که بری و اگه نری اجازه ازدواج مجدد بگیره و طلاقت ند ...

از این طریق خیلی تحت فشار گذاشتنم 

چرا ولی برای من اهمیتی نداشت حکمی نگرفته اما بگیره هم مهم نیست 

ماه دیگه موعد اولین سکمه دوست دارم همون موقع توافق کنیم و برای همیشه از زندگیم برن بیرون

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشحال شدم از حرفات نشون دادی هیچ وقت واسه شروع دیر نیس فقط یه حرف نیس  خوشحالم عزیزم انش ...

مرسی عزیزدلم

همش از لطف و کمک خداست و واقعا شاکر خدا هستم 

مرسی از محبتت و دعای خیرت

سلام خوبی🤩😍 وای دختر نمی دونی چقدر نگرانت بودم گفتم حتما برگردوندنت که نیستی خداروشکر خداروشکر ...

دورت بگردم عزیزم ممنونم از لطف و محبتی که بهم داری

امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده

از این طریق خیلی تحت فشار گذاشتنم  چرا ولی برای من اهمیتی نداشت حکمی نگرفته اما بگیره هم مهم ن ...

خداروشکر عزیزم ❤️انشالله که بعد از این واقعا خوشبخت بشی ❤️

مواظب ازدواج بعدیت باش که دوباره دلتو نشکنن و فریبت بدن 

ایندفعه با چشم باز تصمیم بگیر عزیز دلم 🌸

برای منم دعا کن ❤️

خداروشکر عزیزم ❤️انشالله که بعد از این واقعا خوشبخت بشی ❤️ مواظب ازدواج بعدیت باش که دوباره دلتو نش ...

چشم عزیزدلم ممنونم از دعای خیر و محبت فراوانت 

امیدوارم هرچی خیره نصیب قلب مهربونت باشه💖

من تو این یک سال و دوماه زمین تا آسمون تغییر کردم به لحاظ چهره و هیکل خیلی تغییر کردم سرحال اومدم ر ...

ولی من بعد یکسال هنوز حالم خوب نشده نمیدونم چیکار باید بکنم میشه بگی چیکار کردی چجوری خوب شدی؟ شوهرتو میبینی حالت بد نمیشه؟

سلام خوبی🤩😍 وای دختر نمی دونی چقدر نگرانت بودم گفتم حتما برگردوندنت که نیستی خداروشکر خداروشکر ...

عزیزم پستی که برام گذاشتی باز نمیشه نمیتونم پیامت رو بخونم

ولی من بعد یکسال هنوز حالم خوب نشده نمیدونم چیکار باید بکنم میشه بگی چیکار کردی چجوری خوب شدی؟ شوهرت ...

من یه آدم زندانی بودم که تو یه خونه حبس شده بودم

مثل پرنده ای که بال و پرش رو چیدن و تو قفسه

این تصمیم بعد از سالها صبوری و تلاش بی نتیجه برای تغییر برای من حکم آزادی از زندان رو داشت

حکم‌زندگی دوباره

تا برسم به آرزوهایی که برام تبدیل به حسرت شده بود

من همسر سابقم رو دوست داشتم اوایل حتی دلتنگش میشدم اما وقتی متوجه شدم دلتنگی بخشی از فرایند فراموشی ست و درواقع دلتنگ خاطراتم شدم نه اون آدم؛ اجازه دادم زمان بگذره تا این پروسه بگذره 

خودمو مشغول کردم با درس گاهی با گریه درس میخوندم گاهی خسته میشدم و میگفتم من از لحاظ روحی توان درس خوندن ندارم اما باهمه این حس‌ها مقابله کردم چون هدف داشتم و دارم 

وقتی به ارزش درونی خودم پی بردم جایگاهم رو بین مردم پیدا کردم و عزتی که خدا نصیبم کرده و وایب مثبتی که از همه گرفتم و تونستم توانایی و استعدادهام رو تو کارم پیدا کنم همه اینها باعث شد حس و حالم خیلی بهتر بشه

سعی کردم و میکنم اون مرد و خانوادش که به اندازه ۷سال بهم بدی و ظلم ناروا کردن رو ببخشم؛ توجه کن ببخشم نه اینکه ازشون بگذرم! قلبا ببخشم و این باعث میشه دیدنشون باعث حال بدم نشه و برام مثل بقیه آدمها می‌مونن نمیخوام حتی حس تنفر نسبت به اون آدمها داشته باشم چون تنفر هم یه حسه..!

عزیزم پستی که برام گذاشتی باز نمیشه نمیتونم پیامت رو بخونم

حذفش کردم گلم

میخواستم صورت ماهت ببینم

گفتم نکنه ناراحت بشی بیخیال شدم

خیلی برات خوشحالم خیلییییی

چون اینجا اکثرا میسوزن و میسازن زن قدرتمند کم داریم ✌

من یه آدم زندانی بودم که تو یه خونه حبس شده بودم مثل پرنده ای که بال و پرش رو چیدن و تو قفسه این ت ...

سلام عزیزم از ته دلم برات خوشحالم مطمعن باش خداوند بهترینها رو براتون درپیش رو داره خیلی سختی کشیدی ولی پیروز میدان شمایی مطمعنا شوهر سابقت الان توحسرت زندگی از دست رفتشه وروزی میرسه که از مادر وخواهرش بخاطر حماقتی که کردن دست میکشه 

سلام عزیزم از ته دلم برات خوشحالم مطمعن باش خداوند بهترینها رو براتون درپیش رو داره خیلی سختی کشیدی ...

سلام خوشگلم خوبی پسرت خوبه خداروشکر 

دلم برای حرفاتون تنگ شده بود واقعا

ممنونم ازت سلامت باشی عزیزم

خداروشکر خوبم زندگیم رو رواله 

آره حتما به این نتیجه رسیده که زیر بار طلاق نمیره وکیلش میخواست بینمون رو بگیره که توافق کنیم قبول نکرده گفته من مهریشو میدم اما طلاقش نمیدم یکم بابت این موضوع تحت فشارم ناراحتم اما به خدا توکل کردم

از این طرف خیلی خواهان دارم که منو واقعا تحت فشار گذاشتن آدمای خوبی هستن و گذشتمو پذیرفتن 

من اون آدم و زندگی قبلی رو کامل فراموش کردم اما یو سال دیگه زمان لازم دارم

بدم نمیاد آدم خوب کنارم بیاد اما فعلا تو بلاتکلیفیم 

نمیدونم چقدر میخواد کش بده این لجبازی و یک دنده بازیاشو دوست دارم تموم کنه هم خودش بره پی زندگیش هم من...

کاری ندارم چی به سرش میاد از ظلمهایی که در حق من کرده دلم میخواد رها بشم و راه زندگیمو پیش بگیرم

سلام خوشگلم خوبی پسرت خوبه خداروشکر  دلم برای حرفاتون تنگ شده بود واقعا ممنونم ازت سلامت باشی ...

فدای شما گلم حتما سعی کن با وکیل صحبت کنید باهم توافق کنید برا طلاق و برای شروع دوباره زندگی حتما حتما حداقل 6ماه با خواستگارتون رفت وآمدداشته باشید انشالله بهترین انتخاب نصیبت بشه شوهرسابقتون الان میفهمه چه خبطی از روی عصبانیت و جوگیری انجام داده ازاون طرف غرورش اجازه نمیده اینها روبرا شما به زبون بیاره حالا به لطف خدا به خیر میگذره متاسفانه حق طلاق که با مرد هست تو این مورد اذیت میکنن که انشالله کوتاه میان

فدای شما گلم حتما سعی کن با وکیل صحبت کنید باهم توافق کنید برا طلاق و برای شروع دوباره زندگی حتما حت ...

به دعای شما عزیزدلم

تو این شبها و ماه های عزیز منو تو دعاهای خیرتون یاد کنید

من که تمام تلاشم رو برای حفظ زندگیم کردم و اون نخواست امیدوارم حالاهم بیفته به دلش و رهام کنه 

۶سال با زندگیم بازی کرد و معطلم کرد حالاهم با لجبازی و حروم کردن مابقی عمرم بازیم میده

وکیلا میگن توافق کنید اما مگه میاد

امیدوارم خدا راهی بسازه و نجاتم بده

سلام عزیزم خوبی

انشاالله اونم به طلاق رضایت میده فقط خیلی خودتو مشتاق جدایی نشون نده حتی پیش قوم و خویش

یادمه گفتی بعد جمع کردن جهیزیه ات بلاکت کرده همچنان بلاکی؟

هیچ پیامی واسطه ای و... نفرستاده؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر