2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 167 پست
اون که همش خونه مامانش و پیش خانوادشه منم که تو اون شهر غریب و ساختمون مادر بدتر از افعیش اذیت میشم ...

یکی از اقوام ما مثل جریان شما شد بعد دختره گفت ژلاقم نمیدی نده به جهنم منم میرم همه نوع عشق و حال میکنم بعد ک زن دیگه گرفتی میام میگم میخام بیام سرزندگیم یارو ترسبد طلاقش داد

درک میکنم چی میگی اما لعنت ب قوانین ما تو حق زندگی داری باید اسمشو از شناسنامت پاک کنی و یه زندگی ...

خونش تو ساختمون مامانشه تلفنی جرات نداشتم صحبت کنم

۴سال خونه پدرمادرم نزاشتن بیام

نهایت بیرون رفتنم خرید از سر کوچه بود به معنای واقعی حبس بودم

شما از سرکار و کلاس حرف میزنی! تو خواب باید ببینم اونجا برم سر کلاس و سرکار

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون که همش خونه مامانش و پیش خانوادشه منم که تو اون شهر غریب و ساختمون مادر بدتر از افعیش اذیت میشم ...

ببین حتی اگر برگشتی یک ثانیه خونه نشین از صبح از در بزن بیرون برو باشگاه برو تفریح هرچی هم اعتراض کرد عین خیالت نباشه خانواده اش هم اگر دیدی دارن اذیت میکنن تحقیرشن کن بی احترامی کن خلاصه جوری رفتار کن خودش بگه بیا طلاقت رو بدم 

خونش تو ساختمون مامانشه تلفنی جرات نداشتم صحبت کنم ۴سال خونه پدرمادرم نزاشتن بیام نهایت بیرون رفتن ...

خوب همین دیگه 

ببین مثلا ۲ روز برو‌خونه بابات بعدش برگرد شکایت کرد بگو عهههههه خودش گفته برو . با آدم کثیف باید بازی کرد 

این دیگه مرحله اخره فقط وقتی باید بگی برمیگردم که بخوای برگردی

نه عزیزم، بگو بر میگردم و با دادورز برگرد خونه بعد نامه برگشت ات به منزل رو تحویل بگیر بعد که همسرت نامه رو برد تحویل دادگاه داد دوباره میتونی از خونه بزنی بیرون تا همسرت دوباره شکایت الزام به تمکین انجام بده دو سه ماه وقت داری، هر دفعه همین کارو کن تا حسابی خسته بشه

عزیزدلم من نمیتونم به شهر و اون خونه برگردم دلیلی برا بگشت ندارم من جهیزیه ام روهم اوردم  اینج ...

اووووووو 

پس اصلا برنگرد بهش رک بگو عین خیالم نیست اسمت بمونه توی شناسنامه ام به جاش دارم جوونی میکنم خوش میگذرونم تو هم هیچ غلطی نمیتونی بکنی محتاج دوزار نفقه ات هم نیستم 

خوب همین دیگه  ببین مثلا ۲ روز برو‌خونه بابات بعدش برگرد شکایت کرد بگو عهههههه خودش گفته برو . ...

اینا فقط تو حرف عملی و ممکنه

جنگ اعصاب برا خودمه

از سرکار و درس و زندگیم بیفتم برا چی 

بخواد طلاق بده میده نخواد نمیده خداییم هست شاید عمرش کفاف نداد به هدفی که داره

اووووووو  پس اصلا برنگرد بهش رک بگو عین خیالم نیست اسمت بمونه توی شناسنامه ام به جاش دارم جوون ...

واقعا هم همینه نفقه های پارسال رو مگه داد؟!

تو مرحله اجرا هستن و شاید تا اخر امسال هم بدستم نرسه

خودم ماهی ۱۱تومن درامد دارم پیش خانوادمم دانشگاه میرم تفریح میکنم زندگی میکنم

برم تو زندان اوین مادرش که چندرغازم قطع نشه!

درد من از نفهمیشه از شوهری که هیچ وقت نفهمید زندگی و زن چیه و همه چیزو فقط تو رابطه دید و منی که همه چیز تموم بودم براش و حتی وقتی از دستم داد نفهمید چی از دست داد و چکار با زندگیش کرد...

نه عزیزم، بگو بر میگردم و با دادورز برگرد خونه بعد نامه برگشت ات به منزل رو تحویل بگیر بعد که همسرت ...

باید ۳۰ روز تو خونه بمونی وگرنه تمکین محسوب نمیشه

واقعا هم همینه نفقه های پارسال رو مگه داد؟! تو مرحله اجرا هستن و شاید تا اخر امسال هم بدستم نرسه خ ...

آفرین بهیچ عنوان برنگرد 

مهریه و نفقه و همه چی رو‌بذار اجرا 

و از زندگیت لذت ببر 

یکی از اقوام ما مثل جریان شما شد بعد دختره گفت ژلاقم نمیدی نده به جهنم منم میرم همه نوع عشق و حال می ...

این به هیچ وجه قصد زن گرفتن نداره 

اهل زندگی مشترک نیست

خانوادش به زور براش زن گرفتن

برای رفع نیازشم که تو خیابون ریخته براش...

آفرین بهیچ عنوان برنگرد  مهریه و نفقه و همه چی رو‌بذار اجرا  و از زندگیت لذت ببر

مهریه رو اجرا گذاشتم

نفقه تا امروز که حکم قطعی شد هم میزارم اجرا 

همینم خوبه

یه مو از خرس کندن غنیمته