2777
2789
عنوان

آقایون بیاین چرا اینقدر بی رحم و بی وجدان هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ذات شوهرت کثیفه و خائنه

شما تا کی میتونی از خودت بگذری و فقط بهش محبت کنی و ناز و نوازشش کنی مبادا بره با یکی دیگه؟

تا کی میتونی حس خودتو این اتفاقاتو روش خاک بریزی و خودتو بزنی کوچه علی چپ؟

بالاخره کم میاری

چون انسانی احساس داری حافظه داری

رباط نیستی که حافظتو پاک کنی و برنامه هرچی سرت اومد بازم بمون و عشق بده بریزن روت

بوای هم نمیتونی و نمیشه

تهش میشی ی ادم افسرده قرصی که فقط زندست

با ابله بحث نمیکنم

پررو شدن همه چی به نفعشون اینا هم تخته گاز میرن از دید مردای این مملکت زن کیلو چند اصلا زن کیه بخوای بهش متعهد باشی ریشه تمام بدبختیا مون تو قوانین زن ستیزیه که مردا رو هار کرده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
عزیزم میدونم توی این شرایط خیلی سخت هستش اما تنها راه اینکه میخوای همسرت جذب خودت بشه محبت هستش! او ...

میدونه محبت هست.خودش میگه محبت کن تا من جایی نرم.به خداااا خیلی سختمه وقتی یه لحظه به وجود اون زن فکر میکنم دیوونه میشم و ازش بدم میاد ولی خیلی وقتا هم سعی کردم و میکنم.نمدونم چطور بگم ولی خیلی سخته

مطمئنمممممم به خدا قسم میخورم.از رفتاراش.از .....

شاید چون با هم مشکل دارین سرد شده.اگه چیزی بود بالاخره یه مدرک پیدا میکردی .پیامی.عکسی تلفن مشکوکی.اونم چون مطلب نه رو این قضیه حساس شدی میگه زن دارم.باهاش یه مسافرت برو ببین اونجا هم سرد هست یا نه

شوهر من کلی اخلاقای خوب داره

تنها بدیش اینه زود ناراحت میشه قهر میکنه

خودشم میاد اشتی و معذرت خواهی

بچه هم دارم

بازم خسته ام ازش

بغرها فکر کردم و خواستم جدا شم ازش

چون مگه چقدر حون دارم و چند سال زنده ام که روزهام و جونیم با اخلاقای حالی به حالی یه ادم مشکل دار که ریشه تو خلنواده و بچگیش داره سر کنم و تقاص کم کازی بقیه رو من بدم؟

شما ماشالله شوهرت کلکسیون اخلاق نادره

بازم تلاشت اینهاینو نگه داری؟

ذره ای خودتو دوست داری اصلا؟

با ابله بحث نمیکنم

میدونه محبت هست.خودش میگه محبت کن تا من جایی نرم.به خداااا خیلی سختمه وقتی یه لحظه به وجود اون زن فک ...

سخت ترین کار همینه که توی این شرایط بخوای بهش محبت کنی چون ازش چندشت میشه و یاد اون زن دیوونه ت میکنه.اما اینو بدون اگه میخوای نگهش داری تنها راه چاره ت همین هستش عزیزم.حتی باید از زمانهای عادی محبت بیشتری بکنی.دوبرابر که بتونی غلبه کنی بر محبت اون زن.عزیزم حتما دلایل زیادی داری که همسرتو دوست داری به همونا فکر کن و انگیزه بگیر برای محبت کردن.روی عزت نفس و اعتماد به نفست هم کار کن.این باعث میشه جذابیت درونیت زیاد بشه و همسرت جذبت بشه

شما از کجا میدونی  شوهرش خیانت میکنه؟ذهن این بنده خدا رو آشفته میکنی

من نگفتم خودش گفت

خودش میگه مطمئنم

ذهن بنده خدا اشفته هست ، ما نکردیم شوهرش کرده

با ابله بحث نمیکنم

من نگفتم خودش گفت خودش میگه مطمئنم ذهن بنده خدا اشفته هست ، ما نکردیم شوهرش کرده

خودش هم حدس میزنه. مطمئن نیست.اگه مطمئن بود مدرک داشت نمیشه که این طور راحت تهمت بزنه.اگه شوهرش زن نداشته باشه چی؟الکی زندگی شو خراب  کنه؟