2777
2789

دارم دیونه میشم با دوتا بچه کوچیک واستادم سر زندگیم اونم وقتی میدونم شوهرم چهارساله یه زن صیغه ای داره ولی اون چی اصلا دلش نمیسوزه وجدان نداره.اونقدر باهم جنگ و دعوا کردیم و بهش گفتم مم میدونم که چیکار کردی ولی هم انکار میکنه هم میگه آره دوس داری واستا نداری برو.بچه شیر میدم خیلی لاغر شدم هر کی میبینه میگم اره دیگه بچه شیر میدم.ولی کسی نمدونه از حرص و جوش هستش.تو خودم میریزم.ولی شوهرم راحت سرشو میزاره ک میخانه و بااینکه از دلم خبر داره ولی انگار نه انگار.من زندگیم دوس دارم نمیخام جدا بشم.و اینم میدونم شوهرم حالا حالاها اونو ول نمیکنه.بهم میگه تو خوبی کن تا باهات خوب باشم.چرا اینقدر بی چشم و رو هستن.همیشه تو دعوا میگه آره زن گرفتم ولی بعد میگه همچین کاری نکردم.و میدونم مثل سگ دروغ میگه چون من یه زنم و همه جوره درک میکنم و میفهمم زن داره.با خودم میگم اون زن رو پیدا کنم و آبروشون ببرم ولی باز میگم نه.چون من دیوونه میخام زندگی کنم پس چرا باز دعوا راه بندازم.اینم بگم خیلی بی سر و زبونم و از ش میترسم.

آقایون شما بگین چرا اینجوری میکنید ممکنه اون زن رو ول کنه.چرا وجدان ندارین فقط به فکر غریزه خوتونین. و گو ربابای زناتون.

خانوما بهم راهکار بدین چطوری دلمو آروم کنم.چطور بی خیالش بشم. و به این موضوع فکر نکنم.تاپیک هم زدم.راهنمایی میخام.مشاور میخام نمتونم مشاوره برم.همینجا راهنماییم کنین تا نمردم.تو رو خدااااا کمکم کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط تربیت خانوادگی
اگه از خودتون تو هر زمینه ای مطمئنید بدونید خانوادش براش کم گذاشتن تو تربیت

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

چی بگم چند سالتونه ؟؟؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

عزیزم میدونم توی این شرایط خیلی سخت هستش اما تنها راه اینکه میخوای همسرت جذب خودت بشه محبت هستش!

اون زن داره بهش محبت میکنه،پس باید دوبرابر محبت کنی که بتونه اونو رها کنه و بیاد سمتت.چون دوسش داری و میخوای برگرده تنها راه همین هستش