2777
2789
عنوان

آقایون بیاین چرا اینقدر بی رحم و بی وجدان هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 39 پست
خودش هم حدس میزنه. مطمئن نیست.اگه مطمئن بود مدرک داشت نمیشه که این طور راحت تهمت بزنه.اگه شوهرش زن ن ...

عزیز من میگه خود شوهره هم میگه دارم نمیتونی وایسی بروو، محبت کن تا نرم با کسی دیگه!!

به نظرت ادم تا شلوارش گهی نباشه میاد اینجوری حرف میزنه؟

تازه استارتر حتما رفتارایی دیده میگه مطمئنم دیگه

زنیم میفهمیم مرده زندگیشو دوست داره یا هول با کسی دیگه هست گاو نیستیم که

خوده استارتر و شوهرش میگن داره

شما از کجا میدونی نداره؟!

با ابله بحث نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باهاش خوب باش رابطه بینتون هم درست میشه.اگه زن داشت هیچ وقت نمی گفت زن دارم میخواد حرص بده بهت .وقتی میگه زن دارم نشنیده بگیر خودش خسته میشه.دیگه هم بهش نگو که زن داری ببین چطور میشه

خودش هم حدس میزنه. مطمئن نیست.اگه مطمئن بود مدرک داشت نمیشه که این طور راحت تهمت بزنه.اگه شوهرش زن ن ...

خیلیا حرومزاده تر از این حرفان مدرک جا بزارن

نمونش همکار شوهرم

سرکار دوست دخترش براش گوشی خریده، اون گوشیو نمیبره خونه

به اسم اضافه کار میره بیرون با دختره

زنه هم با قربون صدقه خرر کرده چون بابای زنش مایه داره بهش خونه و ماشین دادن

زنه بدبختم زنگ میزنه سرکار شک داره به شوهرش که مچشو بگیره بقیه ماست مال میکنن

فکر کن زنگ زده شرکت زنش مرده هم همون موقع با دختره بیرون بوده

همکاراش زنگ زدن گدوشی مرده، گوشی رو گذاشتنرو دهنه تلفن شرکت که زنه فکر کنه شوهرش سرکاره

اینجوری حرومزاده هست، چه ساده ایم ما زنا

شوهرم اومد تعریف کرد من تا چند روز میگفتم خدایا این مرداا شیطانو درس میدن

با ابله بحث نمیکنم

شما دو تا بچه دارین باید بری مشاور این طوری نمیشه زندگی تو خراب کنی  .از هم پاشیدن زندگی کاری نداره که.خودش داره میگه کمبود محبت داره خوب بهش محبت کن ببین بعضی آدمها نوازش کردن رو محبت میدونم.بعضی هدیه گرفتن.بعضی خدمت کردن طرف مقابل رو مثل آشپزی یا رسیدگی بهشون رو محبت میدونن از خودش بپرس دوس داره براش چکار کنی؟خودش میگه شما هم انتظار اتت رو بگو ولی جمله رو با کلمه من شروع کن.مثلا بگو.من نیاز دارم به اینکه به حرف هام گوش بدی.با دعوا چیزی حل نمیشه یه فرصت دیگه به زندگیت بده

خیلیا حرومزاده تر از این حرفان مدرک جا بزارن نمونش همکار شوهرم سرکار دوست دخترش براش گوشی خریده، ا ...

منم میگم اگه زن داشت انکار میکرد نمی گفت دارم.مثل این همکار شوهرتون.بعد هم این آقا قربون صدقه زنش نمی ره که گولش بزنه تازه دعوا دارن با هم☺

منم میگم اگه زن داشت انکار میکرد نمی گفت دارم.مثل این همکار شوهرتون.بعد هم این آقا قربون صدقه زنش نم ...

اخه بازم فرق دارن

یه سریا انقدر وقیح شدن و میبینن زنه مجبوره پروپرو میگن

شاید از خداشونم باشه زنه بره خرجشونم کم شه

یکی هم مثل اون همکار کثافت به طمع پول پدر زن هم خرو میخاد هم خرمارو

منم یه درصد مطمئن شدم فقط بخاطر اونکه گفت همینه که هست نمیخوای برو

خیلی راحت

اینکه تلاش نمیکنه برای حفظ زندگیش،انگار این نباشه مهم نیست، بقیه هستن!

میگه میخای نرم نازمو بکش!!!!!عجب!!!

با ابله بحث نمیکنم

منم میگم اگه زن داشت انکار میکرد نمی گفت دارم.مثل این همکار شوهرتون.بعد هم این آقا قربون صدقه زنش نم ...

همون دیگه

میگم زنا حس میکنن

هرچی هم مرده رند و زرنگ باشه و  گولش میزنه باز زنه شک کرده که زنگ میزنه مچشو بگیره

با ابله بحث نمیکنم

اخه بازم فرق دارن یه سریا انقدر وقیح شدن و میبینن زنه مجبوره پروپرو میگن شاید از خداشونم باشه زنه ...

به نظر من شوهر این خانم مثل بچه ها داره لجبازی میکنه این خانم باید بره مشاوره بگیره .انشاالله زندگیش خوب میشه خدا خودش کمک کنه به این خانم

به نظر من شوهر این خانم مثل بچه ها داره لجبازی میکنه این خانم باید بره مشاوره بگیره .انشاالله زندگیش ...

چی بگم ما فقط از حرفای این خانوم نظر دادیم

دیگه خودش همیشه میبینه رفتاراشو کاراشو خودش باید بگه اهلش هست یا نیست

در حد لجبازیه یا خیلی افتضاح تر از این چیزاست

مشاور خوب کمک کننده هست

حتی اگه به یه ادم معتمد بگه با چند بار زیر نظر گرفتن تکلیفش معلوم میشه 

حالا یا واقعا هست تکلیفش معلوم میشه،یا نیست حداقل خودش از این استرس رها میشه

با ابله بحث نمیکنم