2777
2789
من تازه بیشتر خیانت زنها رو میشنوم و به چشم خودمم دیدم

اره . منم شنیدم .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جور باشه مردا هم باید بترسن،،اون کسی که مردا باهاش دوست می شن و به زنشون خیانت می کنن که آدم فضایی نیست یه زنه که یا متاهله،،یا مجرده ولی تو رابطه ی عاطفیه و به طرف مقابلش خیانت می کنه یا کلاً مجرده و تو رابطه ی عاطفی ام نیست پس زنا هم خیانت می کنن و الان مردا هم باید بترسن از خیانت دیدن‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

دقیقا من خیلی خیلی میترسم ، از وقتی اینجام همش ذهنم منفی شده اگه خیانت کنه ، اگه خسیس باشه ،اگه شکاک باشه، اگه دست بزن داشته باشه، اگه بد اخلاق باشه و.......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

مگه پربازدیدی چی داره که بخوام پربازدید شم    

بروتو تاپیکام یه تاپیک زدم که اگه بگن بیا برا طلاق امضاکن کامنتا رو بخون

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
منم همینم    

من قبلاً اصلا به این چیزا فک نمی‌کردم چون مردای فامیلامون اینجوری نبودن یعنی شده بود دعوا کنن با زنشون ولی دست روش بلند نمی‌کردن ، یا اصلا شکاک نبودن رو زنشون اصلا خیانت نکردن به زنشون،بعد کتک و اینا را فک میکردم مال زمان خیلی خیلی قدیم بوده،ولی اینجا میبینم تاپیک میزنن‌ دختر زیر سی سال میگه شوهرم منو میزنه.......خدا خودش فقط میتونه یه ادم درست بذاره سر راهمون وگرنه خیلی ها الان ظاهرشون و تا قبل ازدواج حفظ میکنن بعدش دیگه.....

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗