2777
2789

من ۱۵ سالم بود که سنتی با شوهرم که اونموقع ۳۱بود ازدواج کردیم 

از هفته اول دست بزناش شروع شد بچه بودم حالیم نمیشدکه به کسی بگم تکلیفمو مشخص کنه 

عروسی کردیم شکاکیتش بدتر شد

اجازه هیییچ جا رفتن رو نداشتم حتی به برادرای خودش شک داشت هر وقت میرفتیم وقتی برمیگشتیم گریه امو در میاورد

همینطور اختلاف داشتیم یروز خوب ده روز دعوا تا بدون اینکه بهم بگه برا بارداری اقدام کرد و باردار شدم الان بچم ۶سالشه و از خیلی چیزا منعم خیلی چیزا که شاید برای بقیه خنده دار و مسخره باشه برا من آرزوئه 

اینکه یبار دارم حرف میزنم نگاهم کنه 

اینکه برم گواهینامه بگیرم 

اینکه یروز با زنا بریم بیرون 

اینکه بهم محبت کنه 

مطمئنم طلاق هم نمیده منم شرایط طلاق ندارم نمیدونم چیکار کنم 

پارونوئید داره به همه و همه کس مشکوکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم. 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کودک همسری 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچتو خوب تربیت کن عقلش برسه حامی خوبی برات میشه

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام

مرد شکاک خیلی بدِ.اگر شرایط طلاق نداری حداقل ب نکات مثبتش فکر کن اینجوری اندکی آروم میشی.

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

برای پدرمادرت متاسفم ...خیلی بی فکرن و ازت سیر بودن ک اینجوری شوهرت دادن.

دختر ۱۵ساله و چ ب مرد ۳۱ساله؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما از پایبست راهو اشتباه رفتین ..الانم فقط یا باید بسوزی و بسازی ...یا با باید بری سراغ اون ننه بابات بگی بیان این اشی ک برات پختنو جمع کنن.

❤🥰
برای پدرمادرت متاسفم ...خیلی بی فکرن و ازت سیر بودن ک اینجوری شوهرت دادن. دختر ۱۵ساله و چ ب مرد ۳۱س ...

بعد عقد سنش رو فهمیدیم اول گفت ۲۵ ساله و اصلا هم نشون نمیداد