من رمان های زیادی خوندم اینا قشنگ تر بودن بازم خواستید بگید معرفی کنم 🙂
رمان رد پا 👣 :
ملیکا دختری که برای فرار از جو خونه با کیان دوست میشه و درست شب بعد از اولین باری که به خاطر عشق و علاقه باهاش رابطه برقرار میکنه، کیان اونو پس میزنه و دیگه نمی خوادش. ملیکا افسرده و منزوی میشه و از ترس اینکه خانوادش بفهمن صداش در نمیاد غافل از اینکه برادرش ماهان ماجرارو میفهمه تا اینکه پسر جذاب و خوش صدایی سر راه ملیکا قرار میگیره و قصه رو پیچیده تر میکنه…
رمان رد لاین (خط قرمز) ❤️:
جاوید محتشم، صاحب یکی از بزرگترین شرکت های مادلینگ لباس زیر در دنیاست که به امپراطور صنعت مد زنان معروفه! تا اینکه دختری کم سن و سال و چشم و گوش بسته از یک خانوادهی مذهبی و متعصب از خونه فرار می کنه. او پا به شرکت جاوید خان خوشگذرونی میذاره که تو اولین دیدار وادارش می کنه بی لباس بشه تا ….
رمان هفت خط 👌🏻:
داستان دو شخصیت به نام دیار و آلما ، دیار رئیس مغرور و سرد یه شرکت تبلیغاتی که برای انتقام از قاتل برادرش عضو گروه مسابقات غیرقانونی میشه غافل از این که پدرش دنبال کسی می گرده تا وارد زندگیش بشه و از شرکت تو مسابقه منصرفش کنه ، آلما که به خاطر آزادی پدرش مجبور به کار تو شرکت دیار شده این پیشنهاد و قبول می کنه ولی نمی دونه که دیار ازش کینه به دل داره و قراره بعد از این ازدواج اجباری این کارش و تلافی کنه و …
رمان باورم کن 😁(طنز):
آنید کیان دانشجوی مهندسی کشاورزی، یه دختر شمالی است که کرج درس می خونه، به خاطر توصیه ی یکی از استاد ها که پیشنهاد داده بود که برای بهتر یادگیری درس، بهتره کار عملی انجام بدن و به طور مستقیم روی گل و گیاه کار کنن، بنا به عللی، آنید تصمیم می گیره که به عنوان یه پرستار برای یه خانم سالمند توی یه خونه ی بزرگ که وسط یه باغه کار کنه، با این هدف که بتونه از باغش برای یادگیری رشته اش استفاده کنه، آنید مخصوصا” دنبال خونه ای می گرده که بدون عنصر ذکور باشه و خونه خانم احتشام بهترین جاست، چون سالهاست که بچه های خانم احتشام خارج از کشور زندگی می کنن، همه چیز خوب پیش میره تا روزی که آنید از مرخصی میاد و …
دوستان اگر بازم خواستید بهم بگید
تا جایی که سعی کردم آبکی نیستن
اگر موافق نیستید لطفاً نظر ندید ❤️❤️❤️❤️❤️ امیدوارم تو تابستون و تعطیلات لذت ببرید