2777
2789
عنوان

عوارض قرص های ضدبارداری

118 بازدید | 6 پست

من سیپروتن کامپاند و ایپیرونولاکتون میخورم 

تازه به هفته است شروع کردم

بعضی وقتا به بوی غذا حساس میشم و کمی تهوع دارممم

حال روحی هم که نگممم چقدر خراب شده

کی تجربه اش رو داشته

بیاین تجربه هاتونو بگید

منم از اول این قرصا بهم نساخت همش تهوع داشتم نخوردم دیگه از کاندوم استفاده میکنیم اگه میتونی آمپول بزن بهتره که 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سوراخ بود؟

نمیدونم دقیقا مشکل از کجا بود ولی میدونم رابطه بدون محافظت نداشتم. به قدری از کاندوم مطمئن بودم که فکرشم نمی کردم حامله باشم. چون دو ماه پریود نشدم مشکوک شدم بی بی چک زدم مثبت شد و نزدیک بود چشام از حدقه در بیاد. رفتم سونو گفت ده هفتشه. تا دوماه فقط گریه میکردم.

نمیدونم دقیقا مشکل از کجا بود ولی میدونم رابطه بدون محافظت نداشتم. به قدری از کاندوم مطمئن بودم که ف ...

شوهر من میگه کاندوم بزارم‌ میگم‌ نه طبیعی پس کاندوم نزاشتیمم چیزی و از دست ندادیم😐