2777
2789
عنوان

این اخلاق گند همسرم خیلی رو مخمه

1290 بازدید | 55 پست

ببخشید که اینجا نطرح میکنم اما میخوام اگه امکانش هست راه حلی بهم پیشنهاد بدین یا ببینم کلا مردا همینن یا فقط برا من نوبره😑همسر من فقط وقتی رابطه میخواد موقع خواب بهم میچسبه وقتایی که پ ریودم یا هر چیز دیگه کلا پشتشو میکنه بهم میخوابه بارها هم بهش گفتم از این اخلاقش متنفرم اما آدم بشو نیست به شدت هم منو دوس داره و احساسیه ها اما این اخلاقش خیلی گنده و رو اعصابمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه کنار بیا بنظرم 

هرکسی ی اخلاق گندی داره 

😐

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
من وقتی پریودم خودم از خودم تنفر دارم شایدم اون اینطوری باشه خوب...یا من وقتی میخوام بخوابم هیچکی نب ...

نه به اون دوران حساسه و نه آدمیه که سخت بخوابه مثلا الان چندروزه دارو برا درمان عفونتم استفاده میکنم و رابطه نداریم کلا نه بغلی نه بوسی حالا بگم از پری ود بدش میاد