2777
2789
عنوان

قرص گلوریا !?

329 بازدید | 42 پست

بچه ها من قرص گلوریا رو روزی یه دونه مصرف میکنم به صورت ناشتا ...تقریبا تا ۴-۵ساعت اشتهامو میبنده  و سرحالم و وراج....اما بعد اون کسل میشم و عصر ها گشنم میشع بنظرتون دوزشو بیشتر کنم و روزی ۲تا مصرف کنم که جلوی شام خوردنمو بگیره؟؟ نگرانم به کبدم آسیب بزنه😟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ اینااااا منو بدبخت کردن من بدبخت نبودم که . تو یه ماده ای از شیشه است به کنار وزنت کم میشه ولی دوبرابر برمیگرده من همه نوع خوردم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

نه نکن گلوریا دوز متوسطی داره  ولی سرخود نباید اضاف کنی مخصوصا اینکه اگ اولین باره مصرف میکنی

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 
اخ اخ اینااااا منو بدبخت کردن من بدبخت نبودم که . تو یه ماده ای از شیشه است به کنار وزنت کم میشه ولی ...

روزی چند تا مصرف کردی عزیزم

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
نه نکن گلوریا دوز متوسطی داره  ولی سرخود نباید اضاف کنی مخصوصا اینکه اگ اولین باره مصرف میکنی

یعنی دوبار در روز مضره؟ اخه یدونه تاثیرش تا شب نمیمونه

روزی چند تا مصرف کردی عزیزم

بشین.رژیم کتوژنتیک بگیر خداسسسس کم میکنی تا حد سیری هم میخوری ولی بعضی چیزا حذف میشه برات 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اولا یکی بعد دوتا 

یعنی چند روز اول یدونه مصرف کردی؟ 

بعد اشتهاتو کامل می بست یعنی هیچی نمیخوردی؟

بشین.رژیم کتوژنتیک بگیر خداسسسس کم میکنی تا حد سیری هم میخوری ولی بعضی چیزا حذف میشه برات 

من عاااشق نون هستم و رژیم کتو رو نمیتونم راستش

یعنی چند روز اول یدونه مصرف کردی؟  بعد اشتهاتو کامل می بست یعنی هیچی نمیخوردی؟

ببین شاید پنج روز اینا با یدونه ج‌اب داد بعد از ظهر گشنم میشد فاز مجبت میگرفتم 😂🤨

بعد سردرد بیخوابی به شدتتتت 

بعد دیگه دوتا هم میخوردم دیگه اخر شب گشنم میشد 

من عاااشق نون هستم و رژیم کتو رو نمیتونم راستش

انقد خوبه که نون خودت میزاری کنار .

یعنی دوبار در روز مضره؟ اخه یدونه تاثیرش تا شب نمیمونه

اگ اولین باره اره

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم