بچه ها من قرص گلوریا رو روزی یه دونه مصرف میکنم به صورت ناشتا ...تقریبا تا ۴-۵ساعت اشتهامو میبنده و سرحالم و وراج....اما بعد اون کسل میشم و عصر ها گشنم میشع بنظرتون دوزشو بیشتر کنم و روزی ۲تا مصرف کنم که جلوی شام خوردنمو بگیره؟؟ نگرانم به کبدم آسیب بزنه😟
من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نکن گلوریا دوز متوسطی داره ولی سرخود نباید اضاف کنی مخصوصا اینکه اگ اولین باره مصرف میکنی
کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم
اولا که حتما حتما صبحانه کامل بخور و بعد صبحانه قرص و بخور خیلی هم صبح زود نخور که بیشتر مثلا تا غروب اثرش بمونه بعدش غروب یه کم سالاد با تیکه گوشت یا مرغ بخور ،اب زیاد بخور
یعنی دوبار در روز مضره؟ اخه یدونه تاثیرش تا شب نمیمونه
اگ اولین باره اره
کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم