2777
2789
عنوان

چجوری خودمو بکشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست
الان انتظار داری راهکار بدیم؟ انسانیم ما 

واقعا انتظار دارم.

وقتی کسی نمیتونه زندگی کنه این حق رو نداره که خودشو خلاص کنه؟ دست خودمون نبود بیایم لااقل به انتخاب خودمون بریم

نخطه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انتظار دارم. وقتی کسی نمیتونه زندگی کنه این حق رو نداره که خودشو خلاص کنه؟ دست خودمون نبود بی ...

همه مشکلات دارن، هر آدمی یه لحظه تو زندگیش هست که نامید بشه، ولی راهش این نیست

چیکار کنم بخواد؟ چقدر ازش بخوام؟

هیچی😔💔

خودش داده خودشم میگیره 

منم دلم شکسته  

اونقدر غم توشه که 

احساس میکنم ورم کرده و داره میترکه 

ولی میدونی چیه هنوزم تو دلم یه امیدی نسبت به خدا دارم احساس میکنم یه روزی دسته منم میگیره بلندم میکنه از زمین 

هیچی😔💔 خودش داده خودشم میگیره   منم دلم شکسته   اونقدر غم توشه که  احساس میکنم ...

خیلی صبر کردم بلندم کنه نزدیک یکساله هرچی میشه میگم این بار دیگه خودشه این بار داره کمکم میکنه ولی باز میزنتم زمین!

انگار امید داشتن به من نمیاد

آدم کم ترسویی نیستم، واسه همین دنبالشم سریع باشه که نترسم. دردش هرچی باشه تحمل میکنم فقط سریع باشه جوری که نفهمم چیشد

نخطه.
جالب بود

ولی جدی بیخیال باش هرچقدم اذیت میشی به این فک کن که زندگی یه روزی خودش تموم میشه و موندگار نیس،مگه زندگیمون اینجا ابدیه ک خودکشی کنی؟هر سختی ایم ک باشه با مرگ یه روزی تموم میشه

تا این سنی ک داری مثل چشم بهم زدن گذشته بقیشم همینجوری میگذره تموم میشه

VK⟭⟬OT⁷
ولی جدی بیخیال باش هرچقدم اذیت میشی به این فک کن که زندگی یه روزی خودش تموم میشه و موندگار نیس،مگه ز ...

مرسی ❤️

تا میاد زندگیم خودش تموم بشه روزی صد بار مُردم

نخطه.
[QUOTE=292789670]درد داره فعلا نتیجه گیریم به گاز تجربشو داشتی؟

نه کلا تا حالا انجام ندادم

همون گاز گرفتگی هم درد داره

داشتم تو اون یکی تاپیک میگفتم میخوام سریع باشه که نفهمم و پشیمون نشم وگرنه دردش هرچقدر هم باشه یه باره

نخطه.
نه کلا تا حالا انجام ندادم همون گاز گرفتگی هم درد داره داشتم تو اون یکی تاپیک میگفتم میخوام سریع ب ...

من از دردش خیلی میترسم

رگتو زدی بعدش چجوری می خوای پشیمون شی؟