2777
2789
عنوان

چجوری خودمو بکشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست
خیلی صبر کردم بلندم کنه نزدیک یکساله هرچی میشه میگم این بار دیگه خودشه این بار داره کمکم میکنه ولی ب ...

تا حالا عزیزی از دست دادی؟🙂

اگه مسلمون باشی میدونی که خودکشی گناهه کبیرس نمیترسی از بعدش؟نمیترسی وضعیتت از اینم بدتر شه؟نمیترسی دیگه نتونی چیزی رو جبران کنی؟

نمیترسی جسمتو بزارن زیر یه عالمه خاک سرد و بعد یه سنگ بزرگ روت و برای همیشه خداحافظ؟

البته مرگ حقه همس ولی این حق و خدا برامون میده اونم به موقعش ولی واای به حال کسی که خودش خودشو بکشه یعنی تو کار خدا دخالت کرده و دیگه نمیتونه کار اشتباهشو جبران کنه🙂💔 

یه جایی خوندم میگفت میدونی چرا آدما عاشق بوی خاک ان؟ 

مخصوصا وقتی بارون میباره ؟

چون عزیزشون زیر همون خاکه 🥲 

هممون قراره بمیریم چه همین یه دقه بهد چه ده سال بعد پس بیخودی زندگی رو برا خودت کوفتش نکن 

بیخیال غمای عالم و آدم خوش بگذرون حتی اگه تو بدترین شرایطی🙂

برای آرامش دل تون آیاتی از سوره یاسین و آیت الکرسی قرائت میکنم انشاالله خدا بهترین بهترین ها رو براتون مقدر کنه همراه با عافیت و عاقبت بخیری و انشاالله که خدا تو همین لحظه براتون بسازه🌷

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی قهر کرد اصلا یه بحثی شد 

هنوز که هنوزه دلم خونه   خدا کنه درست شه 

پشیمونم ای کاش سمتش نمی‌رفتم دعانویسا میان یه بلایی تو زندگی آدم میندازن که دوباره مراجعه کنیم بهشون

جواب اون سوالتون که گفتین چیشد

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم