2777
2789

بچه ها من یه خواستگاری داشتم خیلی خوب بود بدترین دوراهی عمرم واسه رد کردن یا قبول کردنشو داشتم تهشم رد کردم ولی خیلیا گفتن اشتباه کردی 

حالا میخوام ببینم نظر شما چیه اخه خود پسره گفت من درست که تموم شد بازم جلو میام و منم دیگه ترمای اخرمه

من متولد ۸۰، اون ۷۳

من دانشجوی کارشناسی اتاق عملم،اون مهندس شیمیه و شرکت نفت کار میکنه

سطح مالی و مذهبی خونواده هامون شبیه همه

ماشین داره ولی خونه نداره

پسره از لحاظ اخلاق‌و رفتار خیلی خوبه 

تنها چیزی که باعث شد ردش کنم اخلاقیات خونوادش بود یه رفتارای زننده و رو اعصابی دارن

مثلا از اینایی هستن ک بقیه رو خیلی مسخره میکنن و میخوان سر از کار همه در بیارن،همش میگن فلانی چشممون زد …ولی از یطرف دیگه همیشه زنگ میزنن سراغ میگیرن و بهمون سر میزنن، اگه مشکلی داشته باشیم کمک میکنن واسه حل کردنش و…

پسره،نوه دایی بابامه

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

خوب بوده ولی مورد

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌بری سرکار کلی موردای بهتر گیرت میاد

الکی هول نزن🦦

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

باید دید چقدر اخلاقشون بده ولی اینکه میگن تو با خود پسر ازدواج میکنی نه خانواده اش خیلی حرف اشتباهیه اولا پسر تو اون خانواده بزرگ شده و تقریبا فرهنگ و مرام مشابه داره دوما تو همین نی نی سایت بگردی میبینی بیشتر اختلافات اتفاقا سر خانواده هاشون بوده

اینم بگم من ازش خوشم میومد 

چی مهمتر از همینه و اینکه آدم خوبی هست

تو میتونی زندگیتو طوری بسازی ک با خانوادش و این رفتارهاشون نناقص داشته باشه و زیاد با هم برخورد نکنید

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲