2777
2789
عنوان

شما باشید این خواستگارو قبول میکنید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 30 پست

هعی حالا من هم خونه دارم همه ماشین هم زمین هم قدم خوبه هم قیافم رفتم خاستگاری دختر پایین تر از خودم از خونه پرتم کرد بیرون خداییش فقط یکم پولدار تر بودن از ما وگرنه قیافه‌ش زیاد خوب نبود  

ولی خوب کردی ردش کردی چون خونه خریدن به این راحتی نیست ولی اگه پولدار بودن و بهش ارث می‌رسید اشتباه کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دید چقدر اخلاقشون بده ولی اینکه میگن تو با خود پسر ازدواج میکنی نه خانواده اش خیلی حرف اشتباهیه ...

خیلی قشنگ گفتی👌🏻👌🏻

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

خونواده بشددددددت مهمه گول این حرفا که مهم خودشه نخور شما برات باز موقعیت خوب میاد برد سرکار دستت بره تو جیبت دوسال دیگه ازدواج کن سنت کمه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چی مهمتر از همینه و اینکه آدم خوبی هست تو میتونی زندگیتو طوری بسازی ک با خانوادش و این رفتارهاشون ن ...

پسره بچه اخر خونوادشه و خیلی دوسش دارن 

واسه همین امکانش نیست ک بخوام دور باشم از خونوادش و رفت امد نکنم اگه قبولش کنم

من ۱۸ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم 

کلی موقعیت های خوبمو از دست دادم و آرزوهام از بین رفت

از چاله افتادم تا چاه و خیلی پیشمونم خیلیییییییی

بازم زندگی خودته خودت باید بهترین تصمیم بگیری

فقط ببین مردی که باهاش ازدواج میکنی عاقل باشه سختی زندگی چشیده باشه بتونه از پس زندگی بر بیاد و مسئولیت پذیر باشه دقیقا این چیز هایی هست که شوهر من نداره

هعی حالا من هم خونه دارم همه ماشین هم زمین هم قدم خوبه هم قیافم رفتم خاستگاری دختر پایین تر از خودم ...

من اصلا بخاطر خونه و ثروت ردش نکردم دلایلم کامل یچیز متفاوتی بود😂🤦🏻‍♀️

خونواده بشددددددت مهمه گول این حرفا که مهم خودشه نخور شما برات باز موقعیت خوب میاد برد سرکار دستت بر ...

یجورایی داره خیالم راحت میشه که اشتباه نکردم😅

مرسیی

یجورایی داره خیالم راحت میشه که اشتباه نکردم😅 مرسیی

اون اکه بخوادت فقط یه کیس ازدواج نباشی عاشق باشه بازم میاد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یجورایی داره خیالم راحت میشه که اشتباه نکردم😅 مرسیی

منم موافقم خانواده مهم هست پسر میتونه ۲ سال خودشو خوب نشون بده 🤣🤣

من خواهرم تا۲۰ سالگی زیاد خاستگار نداشت همین که مامایی خوند و تموم کرد کل شهر اومدن خاستگاریش فعلا فرصت زیاد داری یکم به خودت برسی همه رو جذب میکنی

درسته خود خیلی پسر مهم ولی خانوادشم خیلی مهمن دقت کن که شوهرت مستقل باشه و وابسته به خانوادش نباشه چون بعدا خیلی اذیت میشی .و اینکه میگی خانوادش فضولا یا هرچی ببین میتونی اینو بعدا تحمل کنی چون مطمئن باش اگر تو زندگی بقیه دخالت میکنن پس تو زندگی شماهم احتمالش هست دخالت کنن .بنظرم اگر اومدن جلو دوباره برین پیش یه مشاوره خوب .یا اگر دیگه خیلی خوشت اومد ازش خواستی قبول کنی همون اول همه خواسته هایی که داریو بگو .میگی الان خوبه ولی یبار خلاف خواسته خانوادش عمل کن ببین قبول میکنه ا رفتارش عوض میشه 

من ۱۸ سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمونم  کلی موقعیت های خوبمو از دست دادم و آرزوهام از بین رفت ا ...

مرسی عزیزم بابت نظرت🌹

امیدوارم در اینده زندگیت خیلی قشنگ بشه🙏🏻