2777
2789
عنوان

مشهد و پریودی

1481 بازدید | 26 پست

بچه ها قراره از طرف دانشگاه بریم مشهد من حتی پولم واریز کردم

الان امروز غروب یهو پریود شدم پنجشنبه این هفته قراره حرکت کنیم و سه روز بمونیم دوشنبه هفته بعد صبح برگردیم.

بنظرتون چیکار کنم؟کنسل کنم؟ چون نامنظم هست واسه من دقیق نمیدونم کی تموم میشه

ینی مثلا تا شنبه تموم بشه🥺 وای چقد ذوق داشتم 🥺🥺🥺

الان موندم چیکار کنم

مامانم میگه تا دوماه دیگه خودمون میریم مشهد

ولی با دو تا از بچه ها می‌خواستیم با هم بریم

الان میگم اگه بیشتر از ۷ روز طول بکشه و پاک نشم پول بدم تا اونجا برم تهش فقط اعصابم خورد بشه نتونم برم تو حرم🥺

از طرفیم میگم اگه کنسل کنم و یهو شنبه پاک بشم اونوقت اگه میرفتم میتونستم زیارت کنم

نمیدونم چیکار کنم🥺🥺🥺

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

نمیدونم فقد برام دعا کن اگر رفتی مرداد آزمون وکالت دارم🌱🤍

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ تومن هزینه دادم🥺

عزیزم فقط نماز نمیتونی بخونی 

ضریح رو هم از دور زیارت کن

با دوستان خیلی بیشتر خوش میگذره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
پريودي كه مشكلى نداره ميتونى بري داخل زيارت  اونجايي همكه ضريحه فقط ميتونى عبور كنى نميتونى تو ...

ینی پیش ضریح میشه رفت؟میگن نمیشه فقط تو صحن میشه رفت که🥺

برو شاید تموم شد اگرم نشدحرم نمیری با دوستات تو شهر میگردی بازم خوش میگذره

ولی دوست دارم تو ضریح هم برم 

تا حالا مشهد نرفتم همه خانوادم رفتن جز من🥺

ایشالا خوب پیش بره

ممنونم

ولی خب اگر با دوستات خوش میگذره بهت حتماااا برو

باور کن زیارت از دور هم مثل زیارت نزدیکه

عوضش سفر با دوستا یچیز دیگس

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓
عزیزم فقط نماز نمیتونی بخونی  ضریح رو هم از دور زیارت کن با دوستان خیلی بیشتر خوش میگذره

دوست دارم داخل ضریح هم برم وقتی تا اونجا دارم میرم🥺

ینی پیش ضریح میشه رفت؟میگن نمیشه فقط تو صحن میشه رفت که🥺

بله ميشه رفت داخل 

ميتونى از دور هم زيارت كنى(منظورم داخله ولى ضريح رو ميبينى و زيارت ميكنى) 

ولى اگه ميخواى بري اونجايي كه ضريح هست بايد راه برى توقف نميتونى داشته باشي 

ازون خانمايي كه بيلبيلك دارن هم ميتونى بپرسي 

حالا موقعي كه با خانواده ميري بازم پريود باشي همين ميشه😁