2777
2789

منظورم اینه آیا از جایگاهتون راضی هستید یا حسرت داشته های دیگران رو میخورید یا به شخص خاصی حسودی میکنید بعد اینکه آیا حسادت درمان و راه چاره داره من خودم آدم حسودی هستم ولی اصلا دوست ندارم باشم دائما هی استغفار میکنم ولی باز حسادت میکنم چون بچه بودم خیلی با بقیه مقایسم کردن باعث شده اصلا از خودم راضی نباشم چیکار کنم حالم خوب بشه دیگه واقعا بریدم دوست دارم قلبم بزرگ باشه از شادی بقیه شاد بشم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درصدی هست منکرش نمیشم ولی به قدری نیست که به خودم یا فرد مقابلم اسیب روانی و جسمی برسونه بیشتر انگیره میشه برای خودم که مسیرهای مختلف به زندگیم وارد کنم 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

سعی کن تو زندگیت هر جوری که هستی خودتو دوست داشته باشی و به خودت افتخار کنی هیچ وقت دنبال رقابت با د ...

از حرف خانواده ام میترسم اگه بقیه به جایی برسن من نرسم دائم منو مقایسه میکنن و حالم بد میشه 

درصدی هست منکرش نمیشم ولی به قدری نیست که به خودم یا فرد مقابلم اسیب روانی و جسمی برسونه بیشتر انگیر ...

نه منم در اون حد نیستم ولی کلا دوست ندارم باشم دوست دارم فقط خودم باشم و تلاش خودم انقدر حواسم به دیگران نباشه 

جوری نیس ک برم مثلا جلو طرف جوری رفتار کنم ک بفهمه 

ولی میام خونه بهش فکر میکنم حسودی میکنم 

۵۰درصد

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
منم حسودم چون حسرت همه چی به دلم مونده حتی چیزایی که حق طبیعیمه، به خاطر همین زیاد حسودی میکنم دست خ ...

من بزرگترین ضربه هامو بچگیم خوردم که از بس بی محبتی می کشیدم الان عقده ای شدم شاید اگه بهم توجه میشد اینجوری نمیشد 

منم حسودم چون حسرت همه چی به دلم مونده حتی چیزایی که حق طبیعیمه، به خاطر همین زیاد حسودی میکنم دست خ ...

منم دقیقا عین توهستم 

جزئی ترین و مسخره ترین چیزارو نمیتونم داشته باشم 

مثلا در حد یه بیسکوویت 

به خاطر همینم ادم موفق میبینم یا ادم پولدار یا ادم خوشگل دغ میکنم 

چون من از همه پایین ترم 

البته حسادتم نمود بیرونی نداره و به کسی اسیب نمیرسونه 

فقط خودم خیلی اذیت میشم 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.