2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

3467 بازدید | 163 پست

بچه ها مادرشوهر من یه اخلاق های خاصی داره

مثلا ما عیدی بهش ۵۰۰ میدیم 

اون ۵۰۰ تومن و زیر پوسی برمیگردونه به خودمون

مثلا میریم خونشون بی مناسبت ت  جیب بچه هام ۱۰۰ تومن یا ۲۰۰ تومن نفری میذاره

یا مثلا از یه وسایلش خوشم بیاد یا اون و میده به من

یا میره جفت و اون و به من میخره

اون روز پارچ لیوان خریده بود رفتم خونشون گفتم چقدر خوشگله دیدم دیشب شوهرم با سه دست پارچ لیوان آمد خونه

گفتم اینارو تنها رفتی خریدی

گفت نه رفتم به مامانم سر بزنم اون برات خرید

الان بقیشم میگم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادر شوهر گلی من بودم اصلا کاری نمیکردم به زحمت بیفته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

خوشبحالت

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

حس میکنم الان میخوای گله کنی ازش😁

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!