2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3467 بازدید | 163 پست

بعد من یه ماه پیش بینیمو عمل کردم 

شوهرم گفت خانوادش نفهمن

کلا دوست نداره خانوادش چیزی از زندگیمون بدونن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من یه ماه پیش بینیمو عمل کردم  شوهرم گفت خانوادش نفهمن کلا دوست نداره خانوادش چیزی از زند ...

خراب کردی دیگه

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
بعد من یه ماه پیش بینیمو عمل کردم  شوهرم گفت خانوادش نفهمن کلا دوست نداره خانوادش چیزی از زند ...

چ خوب

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بعد من دو روز پیش رفتم خونه ی مادرشوهرم سر بزنم

گفت چقدر عوض شدی مبارکه و اینا

منم عرض خواهی کردم گفتم والا شوهرم گفت شما ندونی بهتره چون راضی به زحمت نبود 

آخه مادرشوهرم سنش بالاست پاهاش درد میکنه می‌فهمید من عمل کردم با اون زحمت و پا دردش حتما می آمد دیدنم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

جان عمت زود بزا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤