2777
2789
عنوان

بیایید کمک😭

122 بازدید | 12 پست

فرض کنید یه آدمو هر روز قراره ببینید..قبلا با هم خوب بودید اما الان جواب سلامتونم نمیده..شما بازم بهش سلام میکنید؟ بنظرتون منم باید سلام کنم یا نه؟صبح اول صبح میبینمش هر روز و ظهرم دوباره میبینمش

نه محل نده

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نه 

سلام نمیدی؟ آخه چیزه زشت نیست؟ صبح سوار ماشینش میشم بعد زشت نیست همینجور سرمو بندازم تو سوار شم؟ خیلی بد داره رفتار میکنه من فقط محترمانه بهش گفتم صدای آهنگشو کم کنه یا هندزفری بذاره

واقعا مصل امضات عمل می‌کنی ؟

اونقدر فکر خیال کردم مو تو سرم نمونده❤️‍🩹

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام نمیدی؟ آخه چیزه زشت نیست؟ صبح سوار ماشینش میشم بعد زشت نیست همینجور سرمو بندازم تو سوار شم؟ خیل ...

خب چرا باید سوار ماشین طرف بشی وقتی محلت نمیکنه اگه مجبوری که سوار شی باید سلام کنی.

سلام نمیدی؟ آخه چیزه زشت نیست؟ صبح سوار ماشینش میشم بعد زشت نیست همینجور سرمو بندازم تو سوار شم؟ خیل ...

من اتفاقا تو همچین شرایطیم با یه نفر رفیق صمیمی بودم بعد الان قطع ارتباطیم ولی خب شرایط جوریه که هر روز همو می بینیم ولی اصلا سلام علیک نداریم نه چرا زشت باشه اگه اون نمی خواد با شما باشه شما چرا شخصیت خودتون رو خورد کنید 

عزیزم‌ مگ هر کس این کارو میکنه شما هم‌مصل خودش باید رفتار کنی ...شما ادبتو نشون میدی سلام بدی چیزی ازت کم نمیکنه ب شخصیت اونم اضاف نمیشه فقط،باعث میشه از خودت راضی باشی ..من ب شخصه  جایی وارد میشم حالا شما گفتی ماشین خوب صدرصد سلام میدم چ جواب بده ج نده چون ب فکر خودمم بعدش با خودم کلنجار میرم چون همچین انسانی نیستم..پس بهتره سلام‌بدی بزار جواب نده تو ف‌ک کن ب صندلی ها سلام دادی اون شاید بلد نیست شاید اینجوری راحت تره با سلام ندادن حالش بهتره ...شمایی ک میگی زشته پس حتما سلام بده چون بعدش خودتو خودت ناراحت میکنی ..بازم خودت بهتر میدونی من نظرم اینه 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤