2777
2789

از وقتی یادمه صبحا که بیدار میشم اب تو دهنم جمع شده ،و دهانم بوی بدی داره،حتی وقتی بوی بدی نداشته باشه تست میکنم بزاقمو باز بد بدو هست،رفتم ازمایش میکروب معده دادم منفی بود،دکتر معاینه کرد خلط تو گلو داشتم گفت سینوزیت داری 

کسی همچین تجربه ای داره رابطه ی خلط گلو و طعم بد دهان چیه

هیچ کدوم از علائم سینوزیت رو ندارم فقط چرک گلو و ترشحات بینی 

کسی راهکاری سراغ داره بده لطفا ممنونم میشم🥲❤️

شب قبل خواب یه لیوان چایی نبات یا آبجوش نبات غلیظ بخور ببین بهتر میشی؟؟؟؟ شاید سردیت میکنه، بدنت سرده احتمالا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلت برطرف شد؟ منم دقیقا همین مشکل دارم از بچگی ، لطفا اگه خوب شدید بگین چجوری؟😭😭😭😭

منم مث شما دیونم کرده این مشکل دکترا هم جواب نداد ک نداد شما راهکار پیدا نکردی؟؟