2777
2789

دوستان چه کارهایی یا عملهایی باعث میشه زیبا بشیم البته هزینه اشم زیاد نشه

تمام هنر زندگی اینست،که در من چه می‌گذرد آن زمان که جهان در گذر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

ببین مثلا بوتاکس برا بالارفتن ابرو

مزوژل برا شادابی پوست

خط چشم برا چشم یا اکسشن مژه

کراتین و رنگ های روشن

ژل لب 

هاشور یا لیفت ابرو

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

روغن کرچک یا وازلین واسه مژه و ابرو 

ماسک ماست واسه پوست 

واسه لبم شنیدم همین روغن کرچک خوبه خودمم دارم استفاده میکنم بد نبوده اما تاثیر چشم گیری هم نداشته 

من تا همین حد میدونم😅

چندسالته ببین مثلا بوتاکس برا بالارفتن ابرو مزوژل برا شادابی پوست خط چشم برا چشم یا اکسشن مژه کر ...

عزیزم مزوژل برای گودی زیر چشم خوبهه؟

چون فیلر میگن بعد ۳۰ بزنید حدقل من نمیدونم مزوژل میتونه گودی رو برطرف کنه یا نه 

عزیزم مزوژل برای گودی زیر چشم خوبهه؟ چون فیلر میگن بعد ۳۰ بزنید حدقل من نمیدونم مزوژل میتونه گودی ر ...

من فیلر زدم برا گودی و تیرگی چشم و خوب بوده و سنم بالای 30ولی زیر سی هم دیدم میزدن درمورد مزو ژل بگم باعث کلاژن سازی رفع چروک  سطحی و باز شدن پوست میشه و شاید زیرچشم روشن شه ولی گودی با مایع فیلر پر میشه 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم