2777
2789
عنوان

دختر ۶ ماهم ۱۲ ساعته هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 60 پست
عزیزم مولتی ویتامین رو خیلیییی جدی بگیر و داخل غذایی که بهش میدی اندازه همون وعده شیرشو قاطی کن بری ...

میدم همه  رو بخدا انقد اعصابم خورده 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوماه نیم کیلو  وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه

تو سوپش اندازه ی همون وعده که قراره بخوره شیر خشکشو بریز

یا حتی تو فرنی یا حریره بادومش

و مثلا آبش نده دیگه بعد نیم ساعت، یکساعت بعد غذاش یکم شیر رو با نبات شیرین کن بهش بده

رفلکس نداره ؟

بالا نمیاره 

ولی همش انگار ترش میکنه شیر میاد تا گلوش برمیگرده 

یا دیگه آخرای شیر خوردن هی سرشو خودشو ب عقب میکشونه 

دکتر بردم سری پیش سرما خورده بود گف بعدان ب موضوع رفلاکسش میرسیم فعلن سرماخوردگیش بهتر بشه 

البته متخصص اطفالم تو شهر نیست 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
بالا نمیاره  ولی همش انگار ترش میکنه شیر میاد تا گلوش برمیگرده  یا دیگه آخرای شیر خوردن ...

چون یکی از دلایل وزن نگرفتن رفلکس هست 

حتما پیگیر باش الان سن مهمی هست 

فعلا امضا ندارم
میدم همه  رو بخدا انقد اعصابم خورده

صبح ها بیسکویت مادر رو با اب جوش له کن موز هم توش بریز با شیرخشک کمی شیرینش کن و بهش بده کلا ببین مامان دوتا بچه بد غذام و بچه اولم فوق العاده هم بد غذا بود هم شیر نمی خورد اینکارو میکردم تو وعده غذاش همون مقدار که قرار بود شیر بخوره قاطی میکردم و بهش میدادم

تو دوماه نیم کیلو  وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه

غصه نخورپسرمنم از شیش ماهگی وزن نگرفته الان ده ماهشه تازه هفت کیلویه دکتر غدد ومتخصص اطفالم بردم یکی دوهفته دیگه هم تست عرق باید ببرم ولی خودم میدونم چون کم غذاست وزن نمیگیره درضمن دکتربه من گفت بیشتر بهش شیر بدم تاغذا چون اگر کلسیمش کم بشه قدش کوتاه میمونه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
تو سوپش اندازه ی همون وعده که قراره بخوره شیر خشکشو بریز یا حتی تو فرنی یا حریره بادومش و مثلا آبش ...

تو سوپ ک فک نکنم بشه  شییر خشک ریخت 

ولی تو فرنیش میریزم دو قاشق میخوره  یه پیمانه میریزم 

تو سوپ ک فک نکنم بشه  شییر خشک ریخت  ولی تو فرنیش میریزم دو قاشق میخوره  یه پیمانه م ...

توش روغن بادوم شیرین هم اضافه کن خوبه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
غصه نخورپسرمنم از شیش ماهگی وزن نگرفته الان ده ماهشه تازه هفت کیلویه دکتر غدد ومتخصص اطفالم بردم یکی ...

مرسی قدش خوبه خداروشکر 

شیر خشکی هم هس  همه رو امتحان کردم نمیسازه بهش انگار 

صبح ها بیسکویت مادر رو با اب جوش له کن موز هم توش بریز با شیرخشک کمی شیرینش کن و بهش بده کلا ببین ما ...

مرسی حتمن امتحان میکنم 

تو سوپ ک فک نکنم بشه  شییر خشک ریخت  ولی تو فرنیش میریزم دو قاشق میخوره  یه پیمانه م ...

چرا بابا اندازه همون وعده که قراره بخوره همون لحظه  تو کاسه کوچولوش براش بریز داخل سوپش بعدم قشنگ هم بزن و قاطی کن ذره ای طعمش که فرق نمیکنه ولی اون میخوره و ماست پاستوریزه هم شروع کن و کم کم بهش بده