2777
2789
عنوان

دختر ۶ ماهم ۱۲ ساعته هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 60 پست

عزیزم اولا ویتامین آ د رو مرتب بده،  آهن اصلا فراموش نشه قبل و بعد یک ساعت بده،  اگه میخای اشتهاش باز شه بهت پیشنهاد میکنم شربت ب کمپلکس بدی یه شربت عالی هس که اضافش از ادرار دفع میشه بدی اشتهاشو باز میکنه،  بعد هم هیجوقت بعد شیر غذا نده معدشو بهم میریزه اول غذاشو بده بعد شیر،  نگران نباش اولاشه غذاشو شروع کردی برا همون از طعم غذا خوشش میاد شیر نمیخوره یکی دو روز نده شیر رو دوباره بعد غذای کمکیش بده میخوره راستی یکی دو هفته غذاشو میکس کن بده بعدش فقط کمی له کن تا عادت نکنه به میکس که بیچاره میشی،  هیچوق نزار یبوست بشه که غذا اینا خوب نمیخوره اونوق حتما همیشه براش آب جوشیده ولرم کمی گرم بده تا پی پیش بیاد 🙂،  اینا همش تجربه های چند سالمه که دو تا بچه ی کوچیک دارم ۵ساله و سه و نیم ساله پدرم دراومد اینارو کسب کردم 😅سویق هم از بیرون نخر شاید خرابی توش باشه از نت نحوه درس کردنشو ببین درس کن بده به عزیزه دلت 🙂 کارخونه ای هیچی نخر براش هیچییییییی،  همه چیزشو خودت درس کن بده

امیدوارم خدا حاجت دلمو بده 😍
کمکی باید بخوره اخه  بهش غذا ندم ینی ؟

نه بده ولی اول شیر بده بعد کمکی 

میگم که اولویت شیر هست بعد غذا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی حتمن امتحان میکنم 

کلا ببین وقتی میدونی گشنشه شیرخشکو با موز میکس کن مثل شیرموز بهش بده

و یه چیز خیلیییی مهم

صبح زود مثلا ۸ صبح هرررر روزززز بیدارش کن یه وعده غذاش بده

بعدش خواست بخوابه که بخوابه یا بازی کنه...

بعد مثلا دوباره یازده یه وعده دیگه بهش بده 

همینجوری وعده هاش رو ساعتی سه ساعت بده

ببین کم خوردم مهم نیس...

فقط مثلا ۵ تا قاش چای خوری هم بخوره کافیه

این کار رو سره ساعت بکن یه مدت سختی بده به خودت

من قولت میدم سره یکماه که این کارو کردی همههههه بگن چقدر تپل شده

این ساعتی دادن مهمه ببین میگم کمم خورد اصلا مهم نیس مهم اینه ک معدش جا باز میکنه و قشنگ بعد یکماه که سر برنامه این کارو کردی خود بچه عادت میکنه و سر ساعت غذاش بی قراری میکنه برای غذا

کلا ببین وقتی میدونی گشنشه شیرخشکو با موز میکس کن مثل شیرموز بهش بده و یه چیز خیلیییی مهم صبح زود ...

مرسی عزیزمم  حتمن مررسی وقت گزاشتی خدا خیرت بده

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
عزیزم اولا ویتامین آ د رو مرتب بده،  آهن اصلا فراموش نشه قبل و بعد یک ساعت بده،  اگه میخای ...

مرسی عزیزم ممنون وقت گزاشتی  حتمن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
چرا هس تقریبا و ابکیه  چطور

خوب دکتر نبردی تاحالا ؟احتمالا بچت حساسیت به پروتیین گاوی داره پسره منم اینجوریه اصلا نباید شیر خشک معمولی بخوره یاسرلاک حتماببر و آزمایش بده هرچی زودتربفهمی زودتر درمان میشه اگر داخل مدفوعش خون دیدی که دیگه بدتر من خون هم داخل مدفوع پسرم ندیدم اما آزمایشش نشون داد حساسیته رو داره 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خوب دکتر نبردی تاحالا ؟احتمالا بچت حساسیت به پروتیین گاوی داره پسره منم اینجوریه اصلا نباید شیر خشک ...

تو خراب شده شهرمون دکتر درست درمون نیست که 

البته شیرخشکو عوض کردم اپتامیل میدم  دوهفته اس  از اون ب بعد اینجوری شد 

فردا میرم وقت میگیرم  حتمن 

صدرصد یه مشکلی داره 

تو خراب شده شهرمون دکتر درست درمون نیست که  البته شیرخشکو عوض کردم اپتامیل میدم  دوهفته ا ...

عزیزم نگران نباش انشالله که چیزی نیست ولی وقتی خلط تو مدفوعه یعنی داخل رودش خلط هست واون خلط مانع جذب میشه وبچه رشد درستی نداره فقط باید شیر خشک رژیمی بخوره من به پسرم یه مدت اچ آ میدادم بازدکترش عوضش کرد الان آپتامیل پپتی سینئو میدم و قطره بی‌ بی کر که بهترشده نسبت به قبل قطره رو حتما بگیر بده به کوچولوت هیچ خطری نداره باعث جذب بهتر مواد غذایی میشه درموردش تحقیق کن هیچ چیزی که پروتیین گاوی داره نباید به لبش بخوره حتی بیسکوییت هایی که شیر خشک دارن 

عزیزم نگران نباش انشالله که چیزی نیست ولی وقتی خلط تو مدفوعه یعنی داخل رودش خلط هست واون خلط مانع جذ ...

ای بابا ☹️

الان وزن گیری پسرتون بهتر شده؟

واینکه یکی از علامتاشم رفلاکس پنهانه که بچه بالا نمیاره ولی میاد به گلوش وبرااونم حتماباید دارو مصرف کنه تایکسالگی کاملا رفع میشه اگر رعایت کنی 

واینکه یکی از علامتاشم رفلاکس پنهانه که بچه بالا نمیاره ولی میاد به گلوش وبرااونم حتماباید دارو مصرف ...

مرسی عزیزم فردا میبرمش ببینم چی تشخیص میدن 

کاش خوب بشه زود 

مرسی عزیزم فردا میبرمش ببینم چی تشخیص میدن  کاش خوب بشه زود

انشالله که نداشته باشه راستی تو بارداری لیدی میل استفاده کردی؟