2777
2789
عنوان

دختر ۶ ماهم ۱۲ ساعته هیچی نخورده

671 بازدید | 60 پست

شب ساعت ۱۱ بهش فرنی دادم و ۶۰ میل شیرخشک خورد 

خوابید تا الان هرچی شیر میدم نمیخوره 

وزن نمیگبره ۶و۸۰۰ ورنش 

از چهار ماهگی فقط نیم کیلو وزن گرفته 

😭

چیکار کنم غذا ندم ؟

غذا میدم شیر نمیخوره 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

تا یک سالگی اولویت شیر هست برا بچه ها

اول شیر بده بعدا غذا 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یک سالگی اولویت شیر هست برا بچه ها اول شیر بده بعدا غذا 

کمکی باید بخوره اخه 

بهش غذا ندم ینی ؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

دختر منم کم غذا هست صبح زود ساعت ۶ همیشه شیر درست میکنم تو خواب بهش میدم ضعف نکنه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شیرم بدی غذا نمیخوره با هخون شیر ب تنهایی لاغر میشه خلاقیت ب خرج بده غذاهای متنوع درست کن 

غذارو خیلی خوب میخوره 

ولی مشکلم اینه  غذا میخوره  مدت زیادی شیر نمیخوره 

براش سویق بگیر منم پسرم وزن نمیگرفت سویق سنجد و سویق کامل و سویق گندم نارگیل گرفتم میریختم تو فرنی بهش میدادم تو دو هفته 1 کیلو اضاف کرد فقط شما خواستی بگیری مشخصات بچتو میگی نسبت ب ماهش و داشتن رفلاکس و حساسیت ب چیزی پیشنهاد میدن ک کدوم سویقو بدی 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
براش سویق بگیر منم پسرم وزن نمیگرفت سویق سنجد و سویق کامل و سویق گندم نارگیل گرفتم میریختم تو فرنی ب ...

از پیچ یا فرقی نمیکنه؟

۷ کیلو واسه ۶ ماهه کمه ینی؟

تو دوماه نیم کیلو  وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه