الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبح ها بیسکویت مادر رو با اب جوش له کن موز هم توش بریز با شیرخشک کمی شیرینش کن و بهش بده کلا ببین مامان دوتا بچه بد غذام و بچه اولم فوق العاده هم بد غذا بود هم شیر نمی خورد اینکارو میکردم تو وعده غذاش همون مقدار که قرار بود شیر بخوره قاطی میکردم و بهش میدادم
تو دوماه نیم کیلو وزن اضافه کرده ینی خیلی کمه دیگه
غصه نخورپسرمنم از شیش ماهگی وزن نگرفته الان ده ماهشه تازه هفت کیلویه دکتر غدد ومتخصص اطفالم بردم یکی دوهفته دیگه هم تست عرق باید ببرم ولی خودم میدونم چون کم غذاست وزن نمیگیره درضمن دکتربه من گفت بیشتر بهش شیر بدم تاغذا چون اگر کلسیمش کم بشه قدش کوتاه میمونه
تو سوپ ک فک نکنم بشه شییر خشک ریخت ولی تو فرنیش میریزم دو قاشق میخوره یه پیمانه م ...
چرا بابا اندازه همون وعده که قراره بخوره همون لحظه تو کاسه کوچولوش براش بریز داخل سوپش بعدم قشنگ هم بزن و قاطی کن ذره ای طعمش که فرق نمیکنه ولی اون میخوره و ماست پاستوریزه هم شروع کن و کم کم بهش بده