2777
2789
عنوان

کیست مویی باسنگ

134 بازدید | 21 پست

من کارم اینجوره که مدام میشینم 

ی مدت کیست موییم تورم پیدا کرد دکتر گفت هنوز خیلی دهانش وا نشده ک بخوایم جراحی کنیم انتی بیوتیک تجویز کرد ک خوب شد هرچند مدت ی بار درد میگیره دوباره الانم ک یکم التهاب و تورم پیدا کرده و درد چیکار کنم ک کلا عمل نخواد 

اعصابمو خورد کرده  همش باید کج بشینم🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن یه کاری کنی با دارو درمان بشه من عمل کردم خیلی اذیت شدم 

با دارو درمان قطعی نمیشه اخه هی میخوابه ورمش دوباره برمیگرده من ورزشم میکنم نمیتونم عمل کنم ی مدت باید هیچکار نکنم پول کلاس ورزشایی ک از جلو دادم ب چوخ میره

ب نظرم خالي كن خيال خودتو راحت كن. اون مث دندون كرم خورده باهاته. برو با يكي دو تا دكتر ديكه مشورت كن. و البته درست بشين،

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
با دارو درمان قطعی نمیشه اخه هی میخوابه ورمش دوباره برمیگرده من ورزشم میکنم نمیتونم عمل کنم ی مدت با ...

برا من دکتر گفت نمیشه بخیه زد ۷ ماه طول کشید تا زخمم بسته شه الانم هنوز ک هنوزه گاهی اوقات اذیتم میکنه خیلی

شنیدم دوره نقاهتش خیلی سخته🥲

اره عزيزم سخته. هي هم بگذره كيستت بزرگتر ميشه سخت تر هم ميشه. جاي عملت هم گود تر ميمونه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند