2777
2789
عنوان

شمالی های عزیز یه سوال

314 بازدید | 33 پست

برام سبزی دلال آوردن البته اومیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم بعد میگن باید زود استفاده بشه وگرنه کپک میزنه اینم حجمش زیاده ممکنه تا یکماه دیگه هم پیشم تموم نشه

چیکارش کنم الان

بزارم یه مقدارش رو فریز؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بزار فریزر . تو زیپ کیپ پهنش کن هر وقت خواستی یه تیکه شو بشکن بنداز تو غذات

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

وا کی گفته کپک میزنه .. بذار تو فریزر .. کم کم تا ۶ ماه میتونی استفاده کنی 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کی گفته من مدت طولانی نگه میدارم تو یخچال کپکم نمیزنه

نمیدونم جاریم برام آورده میگه قبلا برای اون اینجوری شده بوده بعنی کپک‌زده بوده من جنوب زندگی میکنم زیاد استفاده ندارم الانم چون باردارم میلم کشید گفتم سفر رفتن بیارن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بخاطر نمک کپک نمیزنه

یساله تو یخچالمه هیجی نشده

اما اگ میخای مزش تغییر نکنه اندازه مصرفت بذار یخچال باقیشو بذاد فریزر

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید