2777
2789
عنوان

شمالی های عزیز یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست
کاربردش چیه؟

دلال ... تو ماست میریزن .. ترشی نازخاتون هم باهاش درست میکنن .. کلا عصای دست ما شمالی هایت خخخ

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم جاریم برام آورده میگه قبلا برای اون اینجوری شده بوده بعنی کپک‌زده بوده من جنوب زندگی میکنم ز ...

ن عزیزم دلال بشدت شوره ماخودمون درست میکنیم من خودم از پارسال دارم تویخچال دوتاشیشه یکیش اصن باز نشده خرابم نشده توفریزر بزاری بنظرم جالب نمیشه

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

کاربردش چیه؟

با گوجه سبز وخیار و پرتقال ترش میخوریم

تو بادنجون شکم پر و ماست و بورانی و این چیزام میزنیم

نمک سبز بش میگن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
آره بزار فریزر . تو زیپ کیپ پهنش کن هر وقت خواستی یه تیکه شو بشکن بنداز تو غذات

توی غذا؟ مگه برای غذا هم استفاده میشه؟

به من جنوبی توضیح بده برای چه غذا هایی ایتفاده میشه؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
کاربردش چیه؟

من فقط میدونم برای خوشمزه های ترش استفاده میشه مثل گوجه سبز و سیب ترش و مثلا خیار

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

نه دلال ما که کپک نمیزنه تو یخچال باشه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بخاطر نمک کپک نمیزنه یساله تو یخچالمه هیجی نشده اما اگ میخای مزش تغییر نکنه اندازه مصرفت بذار یخچا ...

مرسی عزیزم میشه بپرسم شما برای چی ایتفاده میکنی

من فقط برای سیب ترش و گوجه سبز خوردن چون باردارم میلم کشید

توی غذا؟ مگه برای غذا هم استفاده میشه؟ به من جنوبی توضیح بده برای چه غذا هایی ایتفاده میشه؟؟؟

مثلا تو مواد مرغ و ماهی شکم پر ۱ قاشق میریزم یا تو آش ماست ، یا به ماست و خیار ،کوکوسبزی هم میریزم . خیلی خوشمزه میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس اسمش اینه.من هربار میام شمال میخرم فریزر میکنم.ترکیب سیر و زلنگ و چندتا سبزی دیگه هست

فکر نکنم سیر داشته باشه ها!!! من باردارم الانم چون هوس کرده بودم با گوجه سبز بخورم گفتم برام بیارن وولی کل بارداریم به سیر و بوش حساس بودم الان اصلا حس نکردم بو یا طعم سیر بده که!!!

فکر نکنم سیر داشته باشه ها!!! من باردارم الانم چون هوس کرده بودم با گوجه سبز بخورم گفتم برام بیارن و ...

من از بازار روز سبزیشو میخرم میدم برام درست میکنن.خانومه گفت چند تا حبه سیر و چندتا فلفل سبز توش چرخ کن

پس اسمش اینه.من هربار میام شمال میخرم فریزر میکنم.ترکیب سیر و زلنگ و چندتا سبزی دیگه هست

اره جان همینه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
فکر نکنم سیر داشته باشه ها!!! من باردارم الانم چون هوس کرده بودم با گوجه سبز بخورم گفتم برام بیارن و ...

سیر که جزء اصلیه دلاله .. حالا بعضی ها سیر زیاد میریزن بعضی ها کم