2777
2789
عنوان

امروز خیلی بد ضایع شدم از صبح فکر میکنم بهش از خجالت مغزم میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 52 پست

من یه بار اینقد بد وسط خیابون خوردم زمین که شلوارم پاره شد..  همه هم سرشون از ماشین بیرون آوردن نگا میکردن..  پاشدم با خودم اینقد خخندیدم..  دیدم نمیشه ماسک زدم که خنده هامو نبینن😂

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد میوفتی؟ کفشات پاشنه بلنده؟

واللا یه بار افتادم زمین پام پیچ خورد ۲ماه تو گچ بود بعد اون اکثرا همینجوری میرم همون پام پیچ میخوره ولی حقیقتش اینبار خنگ بودم پله رو ندیدم

😂😂🤣🤣🤣 اتفاقا وقتی بخندی دیگه خجالت نمیکشی😂

من اینطور مواقع خندم میگیره..  بی دلیل یه هو افتادم.. حالا تو پیاده رو با خودم میخندیدم خیلی ضایه بودم😂

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
😂😂😂😂😂 عزیزممممم فداسرت منم همینطورم همیشه وسایلم می افته سُر میخورم گوشیمم همش کف زمینه نامزدمم ...

اخه من کلا گیج بازی درمیارم حالم از خودم بهم میخوره خاک تو سرم واقعا 

من یه بار اینقد بد وسط خیابون خوردم زمین که شلوارم پاره شد..  همه هم سرشون از ماشین بیرون آوردن ...

واللا تو خیابونم افتادم باز پام از چند جا دراومده بود خنگم کلا

من اینطور مواقع خندم میگیره..  بی دلیل یه هو افتادم.. حالا تو پیاده رو با خودم میخندیدم خیلی ضا ...

منم یبار تو روز عاشورا رفته بودیم عذارای کنیم مثلا.. خالم زمین خورد اونقدر هممون خندیدیم تو خیابون که همه چپ چپ نگامون میکردن خیلی باحال بود😂😂😂😂😂

اخه من کلا گیج بازی درمیارم حالم از خودم بهم میخوره خاک تو سرم واقعا 

دور از جونت عزیزم هیچوقت درمورد خودت اینطوری صحبت نکن میتونی بیشتر مراقب باشی ولی همیشه سعی کن با خودت با مهربونی صحبت کنی😘❤