2777
2789

پسر من البته تنها حرف بدی که مثلا بلده و میگه ( دروغ گو ) هست و چون من مدام گفتم این حرف بدیه وقتایی که لجبازی میکنه و مارو ناراحت میکنه و ما یا بهش تذکر جدی میدیم یا مقابل خواسته های نا معقولش ایستادگی میکنیم مدااام تکرار میکنه دروغگوووو دروغگوووو 

مثلا داره بهمون حرف بد میزنه و من هرچی بیشتر تلاش میکنم که یادش بره یا تکرار نکنه بدتره😔😔😔

میترسم بعدا که میره پیش دبستانیو مدرسه حرف بدتر یاد بگیره و دیگه واقعا با تکرار کردنش آبرو برام نذاره جلو اطرافیان

میشه بگید چیکار میکنید شما اینجور مواقع 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسیت نشون نده 

پسر بزرگ منم 4 سالشه 

فقط حساسیت نشون نده اگر نه ول کن نیست که نیست 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

دختر من ۵ سال و نیمه و به شدت لجباز و غرغرو و پرخاشگر

اما در مورد حرف زشت تاکید شماباعث شده تکرار کنه. من در مقابل حرف زشت بی توجهی میکنم و دخترم زود یادش میره و تو عصبانیت حرف زشت نمیرنه ولی داد میزنه و میگه عصبانیم و میخوام تو و بابارو عوض کنم و یه مامان و بابای دیگه بگیرم😐😐😐

خب اینو از شماها یاد گرفته نباید بگی نگو باید حواسشو پرت کنی بدترش کردی مدرسه هم بره همه چی یاد میگی ...

بخدا قسم اگه من یا همسرم یک بار خطاب به پسرم گفته باشیم دروغگو یا مثلا دروغ نگو یعنی مدلمون اصلا اینجوری نیست … 

ولی خوب مطمئنن جایی شنیده دیگه پیش همبازیاش یا کارتونی فیلمی😣😣😣

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بخدا قسم اگه من یا همسرم یک بار خطاب به پسرم گفته باشیم دروغگو یا مثلا دروغ نگو یعنی مدلمون اصلا این ...

اصلا عکس العمل نشون نده گفت حرف تو عوض کن یا حواسشو پرت کن بچه ها دوست دارند واکنش نشون بدی

دختر من ۵ سال و نیمه و به شدت لجباز و غرغرو و پرخاشگر اما در مورد حرف زشت تاکید شماباعث شده تکرار ک ...

وای دقیقن پسر منم تمین حرف رو میزنه ،، تو مامان من نیستی میخوام برم یه مامان دیگه داشته باشم و اینجور چیزا ولی ما زیاد به این صحبت هاش توجه نمیکنیم ولی به قول شما به اون کلمه در‌وغگو خیلی حساس شدیم یهو منو همسرم