2777
2789

چطور کنار اومدین

من امشب آخرین شبیه که اینجام

فردا به امید خدا میریم خونه ی جدید

ولی دلم گرفته همش بغض دارم خیلی ساله تو این محلیم

مهم تر از همه مادرم نزدیکم بود حالا دورتر میشیم

براتون پیش اومده؟عادت کردین به جای جدید

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم درکت میکنم الهی جای جدید واست اومد داشته باشه 

ممنون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره منم ب همسایه های قبلیم عادت کردم خییییلی ناراحت شدم از پیششون رفتم اونام همینطور..

حس میکنم فردا که میخوام خداحافظی کنم میزنم زیر گریه😭

من سه سال طبقه ی پایین پدرشوهرم زندگی کردم وقتی اومدیم خونه ی خودمون تا چند روز فقط گریه میکردم که ب ...

عادت کردی  دیگه؟

بله بعدش عادت کردم ولی اوایل خیلی سخت بود انشاا... شماهم عادت می کنید

انشالله

من ۱۲ سال تو یه خونه مستاجر بودم اصلا فکر نمیکردم اینقدر بهش وابسته شده باشم.بااینکه از اولم میدونستم یه روز باید برم

روزای آخر خونه همش بغض داشتم برام خیلی سخت بود چون واقعا انرژی مثبت داشت

از کل خونه فیلم گرفتم که داشته باشم

با اینکه داشتم خونه ای که میخواستم برم رو خریده بودیم

من ۱۲ سال تو یه خونه مستاجر بودم اصلا فکر نمیکردم اینقدر بهش وابسته شده باشم.بااینکه از اولم میدونست ...

منم ۱۲ساله اینجام

به محل بیشتر وابسته ام

اینجا همه مثل خانواده بودیم

از بقال وقصاب تا سبزی فروش همه آشنا بودیم

منم ۱۲ساله اینجام به محل بیشتر وابسته ام اینجا همه مثل خانواده بودیم از بقال وقصاب تا سبزی فروش ه ...

امیدوارم زود به جای جدید عادت کنی

من بعد ۴،۵ سال خوب شدم

انگار تو قفس بودم

همسرم هر جا میخواست بره اماده باش دم در بودم تا باهاش برم

نفسم تو خونه بند میومد