2777
2789

برگرد خونه عزیزم .منم سختی زیاد دارم میکشم ولی بخاطر بچه ام دارم تحمل میکنم . اگر شما مشکل اعصاب پیدا کردی منم چندین ساله افسردگی شدید دارم .

شاید بیدار شده و ترسیده . شاید داره گریه میکنه .

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندن توی خونه ات هر چقدر سخت باشه ، سخت تر و ترسناک تر از تنهایی زن توی خیابون ها نیست این وقت شب 

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
چجوری سبز مینویسی؟؟

بالا سمت چپ ۳ نقطه هست وارد شو زده سایت مخصوص رایانه اونو بزن بعد توی کیبورد علامت قطره هست 

۱ سال 

وای عزیزم تورو خدا برگرد خونه.من بچه هشت سالمو‌حتی تو‌روز تنها نمیزارم شاید لحظه ترس تو‌وجودش بیاد.بچه یکساله تا صب صد بار قلت میزنه شیر میخواد اب میخواد بغل مادر میخواد.بخاطر مهر مادریت برو‌پیش بچت.حد اقل اونم با خودت برمیداشتی