2777
2789
عنوان

پسرای سایت تشریف بیارن

411 بازدید | 42 پست

اگه با رلتون کات کنید و بلاکش کنید

بعد التماستون کنه ک نرید و هرچی بلاکش کنیدباز اکانت بسازه پیام بده بهتون  ...ینی تااین حد بچسبه بهتون ک ولش نکنید...

تاجایی ک دیگه خسته میشه و پیام نمیده..

بعد شما بعد از ۱۰ماه بهش تک زنگ بزنید و استیکرسلام بفرستید...

بعددختره واکنشش اینجوری باشه که بهتون پیام بده و بگه سلام بفرمایید کاری داشتی؟ زنگ زده بودی

میشه برام دردسردرست نکنی

بعدشماسین میکنی جواب نمیدی 

دختره هم دیگه پیام نمیده

توهمچین مواقعی باتوجه به واکنش دختره و پیامش باخودتون فکرمیکنید دختره پیام داده تمایل داره ک دوباره دوست شه؟

یافکر میکنید فقط از رو کنجکاوی پیام داده ببینه چیکار داشتید؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن دختره دوباره میخاد دوست بشه هنو فکرشه

متنو اشتباه نخوندی؟

پسره بعدده ماه تک زد

من بهش پیام دادم گفتم بفرما کاری داشتی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
ما مردا اول جدایی داغیم بعدش متوجه میشیم که اشتباه کردیم

دقیقا

حالامادخترابرعکسیم

پسرا شما اگه یه دختری دندون پزشکی بیاره ولی سه سال پشت کنکور مونده باشه باهاش ازدواج میکنین ؟؟؟

پسرنیستم

ولی پسری ک واقعادختریوبخوادکاربادرس واینچیزاش نداره