2777
2789
عنوان

پسرای سایت تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 42 پست

دخترم 

ولی پسره فکر میکنه دختره تمایل داره ک رابطه دوباره شروع بشه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
چقدر طولانی بود . من نفهمیدم 

دوس پسرسابقم ک کات کرده بود و من دوس نداشتم بره...

حالابعد ده ماه تک زنگ زده

پیام دادم گفتم بفرماکاری داشتی دمیشه برام دردسردرست نکنی

اگه  شماجای پسره بودی  باتوجه ب پیامم فک میکردی تمایل دارم باهات دوست بشم؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر نیستم ولی این قضیه ربطی به پسر یا دختر بودن نداره

کلا خودتو اگه یه طرف قضیه قرار بدی و این ماجرا رو تصور کنی میفهمی که اولا دختره خیلی پیگیر بوده و باز هم دلش با پسرست برای همین جواب پیامش و داده 

و دوما پسره ممکنه همینطوری خواسته باشه دختررو امتحان کنه که پیام داده یا دوباره برگرده 

چون سرد برخورد کردی بعد از ده ماه 

حقش بود

من زمانی ک له له میزدم باهاش باشم و التماسش میکردم نره 

اون ازهمه جابلاکم میکرد ومیگفت پیام نده  رفت دوراشو زد دوباره برگشت سمتم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
پسر نیستم ولی این قضیه ربطی به پسر یا دختر بودن نداره کلا خودتو اگه یه طرف قضیه قرار بدی و این ماجر ...

اخه واکنشم این دفعه باهاش سردبود

چون قبلاالتماس  میکردم نره فک کردم حالاچون ایندفعه نگفتم برگرد  فکرنمیکنه ک میخام برگردم

منم🗿

دوس پسرسابقم ک کات کرده بود و من دوس نداشتم بره...

حالابعد ده ماه تک زنگ زده

پیام دادم گفتم بفرماکاری داشتی دمیشه برام دردسردرست نکنی

اگه شماجای پسره بودی باتوجه ب پیامم فک میکردی تمایل دارم باهات دوست بشم؟

اخه واکنشم این دفعه باهاش سردبود چون قبلاالتماس  میکردم نره فک کردم حالاچون ایندفعه نگفتم برگر ...

همین که جوابشو دادی یعنی کنجکاوی بدونی چکار داشته 

اگه کامل بهش فک نمی‌کردی سریعا بلاکش میکردی

دوس پسرسابقم ک کات کرده بود و من دوس نداشتم بره... حالابعد ده ماه تک زنگ زده پیام دادم گفتم ...

بیشتر پسرا پرو آن کلن تو سین کنی هزارتا فکر میکنم دیگه چه برسه جوابشونم بدی😂😂