2777
2789

من با خواهر دومیم خیلی صمیمی و دوستم همانند مادر می‌دونم اگه تو تاپیکام باشید من مادرم فوت شده در کودکی خواهر دوم برام خیلی مادری کرده منو مثل دختراش می‌دونه دو تا دختر داره منم شدیدا دوستش دارم به طوری اگه صداشو بشنوم ناراحت میشم تو هر زمینه ای مادرانه کمکم کرده چیزی که منو ناراحت میکنم شوهر همین خواهرم هست نمی‌دونم انگار از من بدش میاد وقتی به خواهرم زنگ میزنم عصبی میشه یا چند باری گفته دیگه زنگ نزن در صورتی من فقط به خواهرم زنگ میزنم یا امروز به خواهرم پیام فرستادن دیدم شوهرشه گفتم ببخشید مزاحم شدم گفت شما همیشه مزاحم هستی خدافظ زنگ زدم به خواهرم نداد نمی‌دونم چرا این طوری به رابطه خواهری حسودی میکنم انگار من هووش هستم در صورتی من به خواهرم بچه های هر کاری از دستم بیاد کمکش کردم و همیشه احترامشو داشتم اما اون همیشه سرم داد زده بی حرمتی خیلی کرده خیلی ناراحتم که حتی نمیده با خواهرم دو دقیقه حرف بزنم نظرتون چیه از اول ازدواج خواهرم از من نفرت داشت در صورتی من به او بدی نکردم همیشه به خواهرم میگه ای کاش این یعنی من زود ازدواج کنه من مجردم  از دستش خلاص شویم ناراحتم از حرفاش شما باشید از حرفاش ناراحت نمیشید صادقانه بگید

خب معلومه که ناراحت میشم 

بنظرم با خواهرت صحبت کن بهش بگو ببین نظر اون چیه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه که ناراحت میشم  بنظرم با خواهرت صحبت کن بهش بگو ببین نظر اون چیه

بار ها با خواهرم حرف زدم گفته شوهرم اخلاقش دنده مشکل خواهرم نیست مشکل شوهرشه با ما اصلا خوب نیست رفتارش

بار ها با خواهرم حرف زدم گفته شوهرم اخلاقش دنده مشکل خواهرم نیست مشکل شوهرشه با ما اصلا خوب نیست رفت ...

شوهره خواهرت خوشش نمیاد تو هم وقتی هست نرو خونشون کلا سعی کن دور و ورش نباشی

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
من وقتی خواهرم تو خونه تنهاست میرم من با شوهرش کار ندارم 

کاره خوبی میکنی گلم