2777
2789
عنوان

به شدت بداخلاقم

484 بازدید | 15 پست

خیلی رفتارم بد و تنده...عذرمیخوام می دونم نباید همچین جمله ای بگم ولی گاهی حرفا و رفتارام به شدت قدرنشناسانه و حتی بیشعورانه اس

خیلی تلاش می کنم بهتر باشم 

ولی یهو به خودم میام می بینم خیلی حرکت یا رفتارم تند و بد بوده ...خسته شدم از دست رفتارام و غرورم 

چیکار کنم به نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمرین کن تمرین/

یکم سکوت تمرین کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
فدات بشم دست خودت نیست

خدانکنه...وقتی این جمله رو به خودم میگم حس می کنم فقط دارم رفتار بدمو توجیه می کنم...دل همه ی اطرافیانمو شکستم...دیگه حتی روم نمیشه به خودم تو آینه نگاه کنم...

اول از اینکه ناراحت نباش منم خودم گاهی اوقات بد اخلاق میشم و همه ی ما ی اخلاق بدی داریم و اینکه بهترین کار پیش روانشناس رفتنه .

البته خودت هم باید بخوای ک اخلاقت عوض بشه ولی روانشناس خیلی میتونه کمکت کنه و در آخر اینم بگم باید چن جلسه ادامه بدی پیش روانشناس و ی روانشناس خوب یکم هزینه هاش بالاس ، مثلا ی روانشناس خوب من رفتم ۳۶۰ تومن ، فکر کن اگه ۱۰ روز بخوای بری پیش روانشناس فکر کنم باید یکی یا دو میلیون بدی ولی خب اثر داره . یکم هزینه اش زیاده ، بنظر خودم ب همین هزینه اش ک فکر کنی اخلاقت تغییر میکنه بخدا چون اینقدر هزینه خیلی زیاده😂

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
اول از اینکه ناراحت نباش منم خودم گاهی اوقات بد اخلاق میشم و همه ی ما ی اخلاق بدی داریم و اینکه بهتر ...

مرسی بابت راهنماییتون🤍

بله به روانشناس و حتی روانپزشک هم نزدیک دو ساله منظم مراجعه می کنم

مرسی بابت راهنماییتون🤍 بله به روانشناس و حتی روانپزشک هم نزدیک دو ساله منظم مراجعه می کنم

خواهش میکنم .

خیلی خوبه . من خودمم خیلی دوست دارم ادامه بدم ب روانشناس ولی هزینه اش را یکم اذیت میشم بخاطرش ..

خوشبحالت :)

موفق باشی

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
منم بد اخلاق بودم البته شوهرم ک مقصر باشه ولی سعی میکنم کمتر باهاش دعوا کنم خودمو اروم میکنم بهتر شد ...

ولی من هر چقدر تلاش می کنم با کسایی که خیلی دوسشون دارم و اونام خیلی به من محبت می کنن حتی با وجود اخلاق بدم 

بد اخلاقم...خیلی زیاد