یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا جالب اینجاست رو تن من بوش میمونه تا یکی دو ساعت
ولی جدا از این
ببین اکثر شامپو بدن ها ماندگاری 24ساعته که ندارن. ما مایع دست شویی هم استفاده میکنیم یکم بعد بوش میپره ولی اگه بخوای حداقل چندین ساعت بیشتر بمونه باید از نمونه خارجی استفاده کنی. نمیگم اونا ماندگاری 24ساعته دارنا !!!!! نه ولی خب یکم قوی تر هستن
تو کامنتای اینستا همه از اکتیو تعریف کرده بودن میگفتن ماندگاریش از ون بهتره
من اکتیو مدل سبزش رو گرفتم اصلاااااااات بوش نمیمونه😐
شون هم رایحه انار داشتم که این حداقل یه دو ساعت ماندگاری داشت
خودمم دنبال یه شامپو بدن خفن و خوشبو هستم🥲
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
حالا جالب اینجاست رو تن من بوش میمونه تا یکی دو ساعت ولی جدا از این ببین اکثر شامپو ...
چه مارکی
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4