۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
از نظر شرعی شما ب خواهرت نمیتونی تخمک بدی چون گفتی خیلی عزیزه گفتم
خواهرم نیس عزیزم
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم مرکز ناباروری بپرس . اگه بخواهی منم از خواهرم می پرسم بهت میگم بعدا
میشه ازخواهرت بپرسی ممنون میشم
رضایت همسر لازمه درضمن اینکه میگی از جونم عزیزتره هیچکس از هسمر و بچه برای ادم عزیزترنیست ا ...
چرا باید بخاطر اهدای تخمک سرطان بگیرم؟
ی کار ساده ک سالهاس خیلیها دارن انجام میدن .
این شخص انقدر برام عزیزه که اگه سرطانم بگیرم تا اون ب آرزوش برسه حتما اینکارو میکنم باز.
تو تمام سختیهای زندگیم بیشتراز من بفکرم بوده و هست.
عزیزم امضا و ...میگیرن اجازه همسر هم میخواد یه دوره دارو و سونو و ...داره شاید ...
آخه دکتری که رفته گفته تخمک اهدایی ترجیحا از اقوام نزدیک .
آخه دکتری که رفته گفته تخمک اهدایی ترجیحا از اقوام نزدیک .
چه عجیب
به من گفتن خواهرت و ...نباشه
کلا نزدیکا نباشه
بازم به نظرم به شوهرت بگو بهرحال حرف یه بچه س
شاید راضی نباشه
شریک زندگیت هست
مسئله کوچیکی نی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
عزیزم عمل داره بیهوشی داره رضایت همسر میخاد فک کنم. ب جز اون کلی دارو یخچالی داره که جلو چشم همسرت ه ...
ای خدااا پس من چیکارکنم