۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه عجیب به من گفتن خواهرت و ...نباشه کلا نزدیکا نباشه بازم به نظرم به شوهرت بگو ...
نمیدونم راضی باشه یانه .اون شخص خیلی واسه هردومون عزیزه اما مردا ب این چیزا حساسند صددرصد رضایت نمیده😥
با یکبار طوری نمیشی . اما اگه بارها و بارها ناموفق باشه خطرش هست . دور از جونت باشه .البته
ن همین یکبار فقط برای این شخص . ک اونم با این روندی ک دوستامون میگن نشدنی
نمیدونم راضی باشه یانه .اون شخص خیلی واسه هردومون عزیزه اما مردا ب این چیزا حساسند صددرصد رضایت نمید ...
چرا عزیزم نگران نباش رضایت میده
باهاش اول حرف زدی نگو خودت میخوای چنین کاری کنی نظرش رو بپدس بگو اگه من بودم میذاشتی فلان یا نه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
چرا عزیزم نگران نباش رضایت میده باهاش اول حرف زدی نگو خودت میخوای چنین کاری کنی نظرش رو بپدس ...
یعنی میشه راضی بشه؟ خداکنه ک بذاره .شاید بتونم کمک کنم اون شخص به آرزوش برسه
یعنی میشه راضی بشه؟ خداکنه ک بذاره .شاید بتونم کمک کنم اون شخص به آرزوش برسه
اره بابا نگران نباش
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️